Deletedmom72727 Sizce hangisi? Renk telefondan kaynaklı farklılık gösteriyor biraz. Hangi model daha güzel olur Aldım mı biraz uzun süreli kullanım olsun istiyorum o yüzden büyüyebilen karyola seçtim ve dolapta 4 kapılı olacak
Busra2013 Deletedmom72727 siz cocuk dogdugunda ayrımı uyutacaksınuz oda kuruyorsunuz? Ben 9 ay kdr yanımda besık tek slcm 9 ay oldugunda oda kurcm yataklı fln guzel oda mantıklı yanı zaten yanınızds uyıck
Deletedmom72727 BusraUras evet detaylarda farklılık var 2. Biraz daha klasik gibi 1. Biraz daha modern gibi 😂😂
NeseA Vallah 3 çocuğum var dördüncüye gebeyim 2 odam tek var inşallah ilerde büyük bir evim olursa 1dekini yapmayı çok isterim bana çok hoş geldi.Rabbim senin yuvrunada sağlıklı bi ömür versin inşallah 🤲🏻😘
Deletedmom72727 NeseA Amin Rabbim tüm evlatlara sağlık sıhhat versin ayaklarına taş değdirmesin İnşaAllah dahada güzelleri sizin olsun 🤲😊🧡
Civcivinannesiii Busra2013 allah izin verirse bende oda yapmayi dusunuyorum gunduzleri kendi odasinda yatircam geceleri yanima alicam
Deletedmom72727 Busra2013 kendi odamdada yatağı olacak tabii ama eşyaları kıyafetleri düzeni için gelmeden hazır olsun istiyorum odası
Deletedmom72727 Acemi_anne61 bunları beğendiğim mağazada çektim evde o kadar koyu renk çok boğar diye düşünüyorum ama o duvarlada mobilya ön plana çıkıyor çok güzel duruyor 😏 çok zormuş karar vermek 😊
Acemi_anne61 Deletedmom72727 gerçekten çok zor ya ama hangisini seçersen seç içine sinsin çünkü ikisi de çok güzel 💙
Busra2013 Deletedmom72727 bende oyle dusunuodum hanu odası kurulu olsun fln sonra mantıksız geldı 9 ay yanımda kalck oda grk yok zaten dogdugunds tasıncz dedım bı besıkle bı dolap alırım 9 ay oldugunda ods kursrım dıe dusundum ama siz bılırsjnız canım❤️
Deletedmom72727 Busra2013 bende taşınıcak olsam yapmazdım. Birde etrafımda bazı çocuklar 5. Ayda kendi odasında uyumaya başladı.40’ı çıktıktan sonrada Öğlen uykularınıda odasında uyutmayı düşünüyorum ki kolay alışsın odasına ama tabii bunlar sadece düşünce oğlum gelince bakalım hangisini uyguluyabilicem 😂😂