Nisanurr Kızlarrrr daha önce burda zayıflamak için açılan bir kaç posta kullandığım kürü yazmıştım ve bir haftada 1 kilo verdiğimi de eklemiştim bugün yine tartıldım 72 ile başladığım zayıflama maceram şuan 69da ve yememe falan hiç dikkat etmiyorum tutamıyorum boğazımı napıyım 🤦♀️ Demek tutsam ne kadar verecem küre başlayalı hemen hemen 2 hafta oldu 👍 hemen kürü söylüyorum 1 yemek kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı kimyon 1 yemek kaşığı tarçın karıştırıyorsunuz her yemek ve tatlıdan sonra bir çay kaşığı kadar yiyorsunuz sade yiyemeyenler yoğurda karıştırabilir Şunuda söyleyim sütümde farklı tat olmadı ayriyetten oğlumun gazı hafifledi çünkü zencefil ve kimyon gazı alıyor. Umarım denemek isteyenlere faydam olur şimdiden bol eksiler 😍🙏
Dml1234 Nisanurr Bende gece yatmadan bir bardak süte 1 çay k zencefil 1 çay k Zerdecal 1 çay k karabiber Koyuyordum hemen bi dikişte içiyordum 3 günde 2 kilomun gittiğini bilirim. Dogumdan sonra direk yine onu kullanmaya başlıcam
Gulyllu Bu tarz kürler va vücutta ki suyu gidermekten başka işe yaramaz arkadaşlar yediklerime dikkat etmiyorum diyorsun daha sa yeni Doğum yaptın spora nasıl gitti o 2 kilo vücüdündaki suyu tükettin sadece devamlı yaparsan sütünde azalma olabilir
Nisanurr Gulyllu yoo vücuttaki suyumun gittiğini düşünmüyorum çünkü günde 4 litre su içiyorum ve sütümde de azalma olmadı