gmzlpsln gzmsda canm direk hastanenin numarasi varmi.nezman arasam telesekretere bagliyolar sonradan anlasmali olduklari sirket ariyo
gzmsda gmzlpsln evet 65 tl ama polislere indirim varmis %10 ben 55 tl veriyorum. Baska kimlere indirim var bilmiyorum bi sorun..
Boesie Carriebradshow Canim dogum paket ne kadar tuttu? Sadece dogum icin fiyatlari nedir biliyor musun?
Carriebradshow Boesie sadece doğum fiyatını bilmiyorum, doğum paketi aldım ben ikiz gebelik için 15 bin tuttu. İkinci bebek için 700 TL fazla alınıyor yani tek bebek için 14 bin 300 oluyor.
gzmsda gmzlpsln Akışina bıraktım. Normal olursa epudural almayi dusunuyorum. Insallah onada gerek duymam allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu arada bendede direk telefon yok sekretere baglanarak hallediyorum isimi 😊
gmzlpsln gzmsda bugun muayene oldum emine gul hocaya.cok tatli cok sevdim.dogumuda orda yapmaya karar verdim
Gozde939e99e Kia suana kadar bi problem yasamadım canım hemen oldu bittiye getirmiyor ilgilenip bakıyor oradaki bazi bazi bayan doktorlar hemen gir cık yapiyor ibrahim hoca oyle degil son haftalara yaklastim dogum nasil olur bakalim gitmeni tavsiye ederim
Esma40 Minigimibekliyorum muayene ucreti en son 65di ben dogum.paketi yaptrdm o yuzden fiyst degistimi degismedimi bilmiyorum. Ben cok memnunum Emine hocadan :)