dlrglnc efelinamoms Eğer özel düşünüyorsanız , Güler Klinik Çiğdem Güler yada eşi Aşkın Güler . Çiğdem hocada takipliyim ama Aşkın hocada mükemmel biri pişman olmazsınız . İlgi alaka herşey gayet güzel 🌸😊
Nesra efelinamoms ben koru hastanesinde duygu altana gidiyorum, doğum paketi yaptırdım tavsiye ederim ❤️
Rabiakoksal Hastajane tavsiyesş değil ama kesinlikle lokman hekime gitmemeni tavsiye ederim. İlk doğumumda büyük sıkıntı yaşattılar. Şu an şehir hastahanesine gidiyorum
Esma40 duygu0693 emine hocaya gidiyorum, onceki hamileligimdede ona gidiyordum sirf emine hoca icin etimesguttan pursaklara gidiyorum :))
minuq dlrglnc Ben hiç memnun değilim , baştan sağma çoğu işleri , gerekli özen takip yok . Allah a emanet çocuklar . Devlet hastanesinin yoğunluğundan da farkı yok.
Elif_zumra dlrglnc instegramda sayfalık var ondan bakıp takip edebilirsiniz aşkın hocayla çiğdem hocayi
Nazselviii Esma40 esma hanım merhaba sizin yorumlarınıza istinaden bugün emine hocaya gittim muayeneye memnunda kaldım ama eşimi içeri almadı. Heyecandan aklıma sormakta gelmedi. Siz gittğinizde alıyormu eşinizi içeri kafam o konuda karıştı biraz
Rabiakoksal Acemianne9 sincan lokmon hekim. Hastahanenin hiç bir özel konforu yok. hemşireleri ilgisizdi ve sezeryan doğum yapmam için çok baskı uyguladılar. Şehir hastahanesi ordan daha konforlu. Randevulu muayene gittiğm halde saatlerce doktoru beklediğimi biliyorum
SncrMerve mercimeginannesiiii aynen çok. Genel olarak Ankara özeller hepsi böyle . Lösante 12 bin demişti mesela
mercimeginannesiiii SncrMerve Doğrudur derler ☺️ Aslında özel düşünüyordum bende ama hem Ankara aşırı pahalı hemde devlet hastanelerinde herşeyin tam teşekküllüsü yapılıyor o yüzden vazgeçtim. Kuzenimin eşi devlette sezaryen doğum yaptı geçen hafta çok memnun kalmıştı.
Azizaslan Ben çukurambarda zahide küçük hocaya gidiyorum doğum paketi aldım muayeneler kendi özel kliniğinde doğumda nasipse koru hastanesinde olacak bende araştırma yaptığımda herkesin önerdiği bi doktordu kendisi
Erkec06 Azizaslan bende zahide küçük hocayı sosyal medyadan takip ediyorum doğumu bu doktorla yaptırmak istiyorum. Doğum paketi hakkında bilgi verir misiniz ücreti ne kadar . Ben başka bir ildeyim doğum için Ankara’ya gideceğim Allah’ın izniyle
Nazselviii Azizaslan memnun musunuz zahide hocadan muayeneler kaç dakika sürüyor ? Detaylı bilgi veriyormu