balllkabagimm Deryakb oraya gidiyordum dr çok memnundum fakat bıraktım doğumu orda yapmayacağım çünkü fiyatı aşırı pahalı şimdi daha makul fiyatlı bir yere geçtim dr öğretim üyüsi doktorum da şu an ondan da memnunun
Glshbsrakya Deryakb bende oraya gidiyorum doktorum Nilüfer İmamoğlu Durmuş 🥰 sezeryan mı normal doğum mu daha belli değil 31. Haftadayım. Tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştık gebelik planlamadan önce doğumu da kapsayan öyle olunca yüzde yüz sigorta karşılayacak hiç fiyat sormadım
balllkabagimm eliftalay normal doğum 6500. Eğer zorunlu sezeryan ise buna bi iki bin civarı ekliyorlar isteğe bağlı sezeryan ise 9500 dedi hastane
Defne-06 eliftalay geçen hafta sordum. Normal doğum ya da zorunlu sezaryen 6.500 TL, isteğe bağlı sezaryen 9.500 TL miş. Tabi bu ücretler Ocak ayından önce doğum yapacaksanız geçerli sanırım. Sonra zam gelecekmiş.
Defne-06 balllkabagimm gecen hafta sormuştum normal doğum ve zorunlu sezaryen için aynı fiyatı verdiler. 6.500 TL. İsteğe bağlı sezaryen de 9.500 TL dediler.
balllkabagimm Defne-06 ben de 1ay önce konuştum. Okan üni hastanesine geçtim 5500 isteğe bağlı spinal için fiyat verdi ve her hastanede yılbaşına kadar bu fiyatlar
Oyilmaz Ben de orada yapacağım inşallah, normal doğumla zorunlu sezeryan fiyatı aynı dediler daha iki gün önce görüştük. 6500 tl
Deryakb balllkabagimm ben şimdi oldum Okan gitme muayene şok pahalı ve genel yapıyor spinal ol medical çok memnun kaldım
balllkabagimm Deryakb spinal da yapıyoryor dr konuştum birde kamu çalışanı indirimi kullanıyoruz muayene 245e geliyor test vs de çok uygun oluyor