123FA Mihriballim Aaa hemen hemen aynıyız canım bende 26 Temmuz 12 haftalığız cinsiyette tahmin var ama net değil 1 2 haftaya belli olucak inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin allahım 🌸
inciveannesii irem_altun74 ama neden farklı göstermiş ki bu uygulama 😂 hayır tam olarak değil ama kız olabilir dendi. 🌸
Vildan-E 9 Temmuz,14+4 olduk haftaya doktora gidicem cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım ikinci gebeliğim😊😊🌸
Busra2013 Gizem_Oguz ben 19+3 de hafif hafif bazeb net vuruslar hissediodum 19+6 kdr dun kontrole gittim uyuyodu saglikli dedi 20+0 bugub 2 gundur hareket yok 2 defa sz once etti bide dun etti 2 defa Korkuom
Gizem_Oguz Busra2013 canım bu haftalarda normal diye biliyorum bide benim ikinci gebeliğim doktor bazen arkasını döner boşluğa vurur o yüzden hissetmezsin diyodu
Gamze1351 mucizegebelik6 yok canım gitmedim cinsiyet için devlete gidiom orda 5 aylık en soluyolar cinsiyeti kesin söylemek için bnde merakla bekliom bakalım ☺️
DeryaSekban Mihriballim son adet tarihim 17 haziran. 17+5 olarak gidiyoruz. Cinsiyetimizi 16+2 de öğrendik bir tosun paşa geliyormuş 🤣 şaşırttı. Çok şükür aşırı şişmem dışında bir sorunum yok. Bebekte en son gayet iyiydi. Yuvarlanıp gidiyoruz fiilinin vücut bulmuş haliyim 😂 bu gidişle doğuma panda gibi döne döne gidicem 😂😂😂
Fasulyeninannesi1 DeryaSekban ben de cok kilo aldim 15. Haftada +6 kilodayim bosver yuvarlanir gideriz 😀
Happybsrn duygulu62 ben de 28 Haziran son adet 😆😆😆 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌺 cinsiyet belli değil bakalım haftaya gitmeyi düşünüyorum 🙄
DeryaSekban Fasulyeninannesi1 Şık komiği ben tan 4 kilo verdim 😊 bebek tosun gibi ama sanırım benim karın sürekli dışa büyüyor 😂😂