Nurakin077 Kızlar merhaba öncelikle 8+6 dayız, ne yesem şişiyorum nefes alacak yerim kalmıyor çok rahatsız oluyorum az da yesem çokta yesem ve asla bu durum geçmiyor saatlerce açıklığın halde şişkinliğim oluyor bölüme yardım edin
irem_altun74 Nurakin077 canim rahmin genişliyor olabilir az az yemeye çalışsan senin icin daha iyi olur
Duy_gu Nurakin077 soda bana şişince iyi geliyor canım soda içebilirsiniz iyi ne güzel bu haftalarda iştahınız açık 😊
Nurakin077 irem_altun74 haklısınız çalıştığım için sürekli yemek yeme şansım olmuyor ara öğün. İle yiyemiyorum bazen ama daha da dikkatli olacağım saatlerdir şişkinliğim geçmedi
Nurakin077 Duy_gu ya aslında az yiyip sık yemek lazım ama maalesef çalıştığım için kahvaltı be akşam yemeği o zaman açık yükleniyorum sanırım
Fulyacanferit Nurakin077 normal. Rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor. Böyle devam edecek. Acil değil yani. Alış . Maden suyu falan idare edeceksin. Hepimizin aynı genelde
Fulyacanferit Nurakin077 aç karnına elma yiyebilirsin..bide renni falan yazarsa doktorun mide asidini azaltır biraz. Geçici bı süreç. İdare ediceez . Ben yarın kavuşuyorum. son aylarda iyice sıkışıyor mide .
Nurakin077 Fulyacanferit 1 ay sonra kontrolüm olmadı sonuç öğrenmek için arayacağım kendisiyle görüşürüm bu konuyu çok sağ olun hala uyuyamıyorum sabah erken kalkıp işe gideceğim bir de. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah kuzunuzu ❤️🎈
kibarim_41 Nurakin077 bende aynı şeyleri yaşıyorum canım hatta 2 gün önce sabaha kadar ağrıdan duramadım doktoruna söyle mide ilacı yazar sana rahatlarsın bende gastrit de war bi o kadar daha ağrım oluyor o yüzden soda da içemiyorum mahwoluyorum gaz yapacak yiyeceklerden biraz uzak dur gece geç saatte yemek yeme bir de az az ye birden yemeğe yüklenme o da hemen şişkinlik yapıyor 😣😣