goncacan Son 3 ayda kaç kilo aldınız denildiği gibi en çok kilo alimi son aylarda mi oluyor çünkü eger oyleyse yandimm 😁 şimdiden herkese teşekkürler
OktayMeltemSahin goncacan ben 32.haftadayım şimdi kontrolden geldim geçen aya göre yarım kilo almışım onu da bebeğim almış doktor çok iyi dedi
Prensesannesiyimm goncacan 7. Aya kadar çok almıştım canım ama şimdi son 10-15 günüm ve toplasan son 3 ayda 3 kilo falan almışımdır ki onuda kızım aldı 🤗
Bulut2018 48 ile başladım şu an 62 oldum 6cı ayıma girerken 55 kiloydum fakat ben çok zayıf olduğum için bu kiloyu almam iyi oldu benim için yoksa çok zorlanırdım ama karnını bir görseniz küçücük bol giyinsem anlaşılmıyor hamile olduğum
Ozteber goncacan 34haftaligim aksine bmm kilo alimim yavaşladı dicen ama pek kilo almadım henüz 7 kg aldim
Fatma10 Merhaba .. Ya sizin sohbetinizle alakasız ama 3 gun once acik renk kanamam oldu ama hemen bitti ve o zaman 9gunum vardi yaklasik reglime suan ne yapmam gerek bilmiyorum
znurstnKaraca goncacan son haftalarımdayım aksine 5.6.ayda en çok kiloyu aldım 7-8-9 azar azar gidiyo benim😊