Beyzamutluu Selam kızlar, bebek odası için ne zaman başlanmalı sizce, siz ne zaman başladınız yapmaya ? Erken davranmak istemiyorum . 5. Aydayiz.
EceDrn Beyzamutluu ben parça parça aldım 23. Haftamdayım canım 10 güne dolabımız da geliyor bir perde halı falan kalıyor geriye bu işin erkeni geçi yok bence zaten herşey çok pahalı yavaş yavaş yap bitir ağırlaşınca zaten kendin hiç bişi yapamıcaksın ben böyle düşünüyorum yani kendim yapmak istediğim için 🤗
Busra2013 Beyzamutluu ben 20+0 haftsmdsyim bugune kdr 24 haftads oda kurmays baslsrim dedim sonra dusubdum cocuk zaten benim odamda uyici bi besik bi dolap alcm 9 ays kadsr 9 ayda odasinu kuracam cunki dogdugubds ev tasicz o zmn kurarim odasinu
BesteKc Beyzamutluu canım ben de 4.5 aylığım ama geçenlerde modoko ya gittik mobilyacılara 45 gün teslimat süresi + 15-20 gün de en az havalandırman gerekiyor ürünleri dediler. O yüzden ona göre sorarak hareket etmekte fayda var
mineirem Haftama girdim bir oğlum vardı zaten beşiğini kurdum dip köşe temizliğini yaptım bugün daha şimdiden sancidan duramadım çok gece bırakmamak lazım
Beyzamutluu EceDrn ne olur ne olmaz diye yani Allah korusun bir şey olur erken almış oluruz falan diye 🤷
EceDrn Beyzamutluu yani açıkçası hep bir risk var ben bu şekilde düşünüyorum en azından doğmadan öncede doğduktan sonrada risk var iyi düşünelim kötü şeyleri çağırmayalım sonuçta rabbim kimseye göstermesin ama doğum sırasında bile bebeğini kaybeden var napıcaz doğsun bi 2 yasına gelsin belli olsun öyle mi alalım dicez bana bunlar biraz saçma geliyor ne bileyim sen şimdide alsan 8 aylıkkende alsan riakin hiç bitmez eper hamileliğin iyi sende bebekte sağlıklıysa beklemenin pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bu mantıkla gidersek hiç bişi almamamız lazım bizim de yarına çıkacağımızın garantisi yok sonuçta 🤷🏼♀️ o yüzden biraz akışa bırakıp böyle ya bişi olursa allah korusun demektense hiç nişi olmayacak allaha çok şükür çok iyiyiz diyim doya doya keyifle ona alışveriş etmemiz gerek yersiz korkular yersiz düşünceler en çok onları etkiliypr nolur uzak duralım bu düşüncelerden pozitif düşünelim 🙏🤗🥰