deutschetraum Kızlar 24+1 haftalığım indirim kuponlarımı kullanarak cok cok uyguna bez ve ıslak mendil stokladım. Genelde tüm alısverisi kuponlarla yaptım bebişin. Su an beşik-yatak dısında almamız gereken cok az ıvır zıvır kaldı. Sizce erken mi davranmışım?
Clementinee deutschetraum ben 21 haftalığım sadece beşik bebek arabası kaldı önümüz kış valla ağırlaşmadan yapayım dedm ben 🤷🏻♀️
Cidella deutschetraum Yok bence acele değil. Ben de çoğu şeyini aldım canım indirimlerde. Bizim de birkaç ıvır zıvır kaldı alınacak biz de 25 haftaligiz ☺️☺️ bekleyince hem fiyatlar artıyor hem de vücut ağırlaşıyor. Gerek yok.
Cylnsms deutschetraum Biz 22+4 ’üz. İki hafta öncesinden başladım. Ben erken olduğunu düşünmüyorum çünkü eksikler bitmiyor malesef🤷🏻♀️ hem son aylar daha zor oluyormuş 😐 sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah 🙏🏻
Zeynep1903 deutschetraum Benim kiziminda herseyi tamam suan odasının sadece aksesuarları kaldı ufak tefek oda düzenlemesi ben herseyi aldım biz şuan tam 27+1 haftaliğiz
MerveNur- deutschetraum valla niye erken olsun anlamıyorum artık bu haftalardan sonra her şeye hazırlıklı olmamız lazım daha bugün post okudum hiçbi şey hazır değil ve erken doğum riskiyle hastanedeyim diye. Bu daha mı iyi olur sanki. Ben 26 haftadayım ve beşik falan da dahil olmak üzere aldık hep bikaç detay parça kaldı 😊
EceDrn deutschetraum valla 14 haftalıktı cinsiyet öğrendik o zamandan beri bir çok şeyini bitirdim ıvır zıvır kaldı canım hiç erken deme ufak defek birşeyleri aldım mı hazırız inşallah kar kış soğuk ve ağırlaşıcaz bence tam zamanı yapmak için hem havalar serin ama çok aşırı soğuk değil hemde 23. Haftadayım rahat hareket edebiliyorum bence ideal zaman 🤗
gulsahhgvn deutschetraum kesinlikle çok iyi yazmışsınız, herşeyin fiyatı çok çabuk artıyor ve hiç bişeyde gözümüz kalmasın derken maddi anlamda zorlamaya başlıyor o yüzden en güzeli erkenden başlayıp yavaş yavaş bütün ihtiyaçlarını tamamlamak. Ben öyle yaptım şahsen şuan 32ci haftadayım en azından kafam rahat
Syda01 deutschetraum bence degil imkan oldukça alin hepsini birden almak zor oluyor bir de herşeye surekli zam geliyor
dakpinar- deutschetraum Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Kupon derken trendyoldan mı acaba ve nasıl biriktiriyorsunuz ?
deutschetraum dakpinar- amin canım inşallah evet trendyol paylas kazan kuponları, dolap indirim kuponlerı sıfır etiketli alıyorum. N11 ilk üyeliğe 50₺ üzerine 25₺ indirim kuponu veriyor su an geçerli