Alinnnss Haftadayım 92 ile hamile kaldım henüz hiç kilo almadım diyetisyen ile ilerliyorum ama meraktayım aynı dönemde olan arkadaşlar kaç kilo aldılar ?
Dilara0638 Alinnnss 79la hamile kaldım 12.haftalarda 72ye düştüm şuan 36+4üm ve 80 olmuşum🤗 başladığımız yere döndük gibi bişey oldu
rgk Alinnnss diyetisyen ile almazsınız diye düşünüyorum. ben 32 olacağım, son 7 haftadır diyetisyen ile gidiyorum hiç kilo almadım 7 haftada. toplamda 4 4.5 kilo aldım.
Merveelisa 34+2 hafta 47 ile hamile kaldım 61 dim iki hafta önce smdi 60 a düştüm kusmalarim geri geldi malesef
Hamisse Haftaya giricez son haftamız zaten doğum olucak 10 kiloyla bitirdim 79 kiloyla hamile kaldım şuan 89 🙄😅
dakpinar- edasahbazsahin ben de 10 kilo ile tamamlamak istiyorum ama 8 haftam kaldı 4 kilo hakkım kaldı ama bence daha fazla alırım 🥺😀
marbling10 Alinnnss helal olsun çok iyi valla maşallah. Ben 28+0 olacağım birkaç saate inşallah, 11 kilo aldım🤭🤭
dlrglnc Alinnnss 17 olduk , 72 yle öğrendim ve hala öğrendiğim kiloya çıkamadım şuan 68,5 falanım bakalım ne zaman almaya başlayacağız 🤷♀️😊
dakpinar- Alinnnss ay harikasınız tebrik ederim sağlıcakla ilerleyin inşallah 🥰 29+3 55 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum 🥰 6 kilo 🤦🏻♀️
edasahbazsahin dakpinar- son haftalarda biraz iştah durumu artıyor 😂😂 dikkat edin çok geç saatlerde yemek yemek hem kilo hem de aşırı mide yanması yapıyor 🙈😂