Patito__ ben bir ebe olarak özgür hanimin uzman oldugunu dusunmuyorum işini profesyonel bi doktor olarak yapmak yerine insanlari iki guler yuz iki guzel kelime canim cicimle kandiriyor ki bende oyle kandim ve bebegimi kaybettim. Evet kaderde varmis yasanacakmis ama ben o kadar ugrastim doktora gittim geldim boyle midir soyle midir diye kadin bana hic net cevap veremedi kese kucuk geliyo gozume bilmem ne dedi sonraki haftada kalp atislari durdu. Kurtajdan sonra da dediki normal gitmeyen seyler vardi zaten ama iste bilemeyiz Allah bazen can veriyo duzeliyo hersey falan filan dedi bunlar bi doktorun agzindan cikcak kelimeler degil bana tıp dilinde de aciklama yapabilir ebeyim anlarim ama bilmiyoki aciklasin. Kac kez degistirmeyi dusundum sonradan vazgectim ta ki netten arastirip pihtilasma olabilecegini ogrenip doktora olabilir mi dedim sanmam dedi profesyonel bi doktor bunu yapmaz imkanin varsa ozelde yaptir bu testi der. Ben testi yaptirip doktora goturdum sonucundan anlamadi genetik doktoruna goster dedi genetikciye gosterdim kadin bana nasil bagirdi senin doktorun kim nasil anlamiyor bundan bu kismi onun işi falan diye. O gun degistirme kararim kesinlesti. Turkiye hast.de calisan arkadasim vardi ona sordum o da ozgur hanimi hic onermedi meryem hanimi onerdi ona gittim kadin tak tak bana cevapladi sorularimi sonucumu yorumladi simdi gayet guzel takibimi yapiyor benden daha cok titiz davraniyor korktugumu bildigi icin.
Tabiki herkes istedigi doktora gidebilir. Bu yorumum sizinle tartismak icin degil yanlis anlamayin. Ben cok aci bi tecrube gecirdigim icin baskalarinin da yasamasini istemiyorum. Eger ozgur hanim uyanik bi doktor olsaydi kese kucuk dedigi anda tahlilleri baslatirdi hatta bazi doktorlar tahlil sonucu cikana kadar igneye baslatiyolar. Allah herkese bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin kimseye aci yasatmasin❤