bebegimizibekliyoruz1 Sedaks 29+4 💃 daha alışverişe bile başlayamadım içim içimi yiyor bebe durmuyor içerde göbek deliğimden firlicak 😂
Adalina09 Sedaks 28+5 hamilelik çok rahat gidiyor iğne dışında kan pihtilasmam var hergun iğne kullanmak zorundayım karnım sertleşti iğne zor giriyor artık 😏 olsun yine de 4 senenin sonunda bu kadarına da şükür 😂😂
ruveyda98 Sedaks nasipse ocak sonu doğumum var herşey hazır oğlumu bekliyorum 2. Bebek olunca beşik vs herşeyi vardı sadece kıyafetleri hazırladım oda zaten 3.6 aya kadar aldım büyüdükçe alıcam kızımda herşeyi aldım giydiremedim bile çoğunu
Adalina09 bebegimizibekliyoruz1 bende diyordum daha bir çorap bile almadım diye birde baktım arkadaşım ablam.dunyalari almış 6 aylığa kadar ne giyecekse hepsini aislar bezine ıslak mendili ne varana kadar 😂
bebegimizibekliyoruz1 Adalina09 ay ne güzel ben iki haftadır gidicem diyorum eşimin iş arkadaşları pozitif çıktı biz de annemi tehlikeye atmam istemedik dedik 10 gün geçsin öyle gidelim kv de bana getirmiş kız erkek karışık zıbın alt 2 takım falan ona da başkası getirmiş doğurcam diye 😂 inşallah bu hafta gidip annemle kıyafetlerini alıcaz
Yasafi-23 Benim de ocak 16 gibi sezaryen olursa erken alırlar. Soğuk olacak kızlar,oda sıcaklığı kaç derece olmalı ilk bebeğim
Adalina09 bebegimizibekliyoruz1 Ben geçen hafta mağazaları gezdim Allah’ım kız bebekleri için o kadar tatlı şeyler var ki bayildiiimmm 😂😂 eşimle dedik şunu da alalım bunu da alalım hele elbiseler tüllü simli hepsini alasim geldi eşim biraz daha dur oyle.alalim.dedi bende tm dedim gelmeye başladı herşey annem diyor ben alcam sen bişey alma ilk bebiş heves tabiki bana alacak.bisey kalmadı 😂😂
bebegimizibekliyoruz1 Adalina09 benim erkek bebe 😂 tütü mütü no 😂 ama kız olsaydı bandanalar tütüler kesin alırdım 😂 erkek olunca olmuyor erkekte pek çeşit yok ama güzel kıyafetleri de var
Adalina09 bebegimizibekliyoruz1 Kız bebeğe olan kıyafetler kadar sevimli değil kız reyonuna girdim.her renk var ışıl.isil erkek reyonuna baktım.mavi kahverengi gri tabi onlara göre de çok sevimli.seyler var 😂
bebegimizibekliyoruz1 Adalina09 kız bebesi süslü nazlı olur 😂 ama benimki erkek ayicikli tavşanlı mis gibi de kıyafet var 😂
hdyogz Sedaks 30+4 haftalık olduk oğlumla çok şükür iyi gidiyor bi sıkıntı çıkmazsa eğer normal doğum istiyorum 😊 aralıkta doğumum sizin gençliğimiz nasıl gidiyor sezeryan mı olacaksınız
Sedaks hdyogz evet canım çok şükür iyi 2. Bebeğim bir oğlum var Allah nasip ederse kızım olucak ilk dogumumda sezeryandı
Gzmduru Bizde 32 haftalık olduk benim ev tadılatta oyuzden kayınvalidemde kalıcam hastane cantamıda hazırladım ütüler falan bugun bitti yani ☺️ Allah kucağımıza almayı nasip etsin