Demirtass12 Arkadaşlar iyi akşamlar 36+4 ül doktor bugün bebeğin kanala girdiğini söyledi 3 cm de açılmam var ama bebeğimin hareketleri çok yavaş yani eskisi gibi hareket etmiyor sürekli hareketli de değil nedeni nedir acaba ?
Dilara0638 Demirtass12 bende 36+4üm 2 gün önce kontrolüm vardı bizimde 1 parmak açılmamız varmış bugün çok fazla kasılmam oldu bizimkide tam aksine çok hareketliydi doğumlar yakınmı acaba 🤔🤷♀️
Egemenim64 Demirtass12 Beizde 36+4 deyiz canım benim de 4 cm açılmam varmış hareket var begeğimde, hareket ettikçe rahme baskı daha fazla oluyo birde arada kasılmalar oluyo ama düzensiz şuan bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek prensesim 😊
Haticehasan7 Demirtass12 benim doktorum açılmayla ilgili neden bir şey söylemiyor ya çıldırıcam 39+5 son haftalarda yeri darsldığından hareketlerde azalma görülebilir solunuza yatın tatlı bir şeyler yiyip
Demirtass12 Haticehasan7 benim bebek aşağıya baskı yapınca açıklık muayenesi yaptı ve açılman var dedi
Egemenim64 Demirtass12 En geç cumayı beklerim cumaya kadar açılman 5 6 cm olur suni ile başlatırıız 2 saate doğumun olur dedi bakalım hayırlısı ilk doğumumda da 4 cm açılmam vardı 2 gün sonra 2 saat de doğumum olmuştu inşallah buda kolay olur suda doğum istiyorum inşallah bunda