Dilara0638 Eminkoo biz 33+4te 2290dık biraz beslenmeye dikkat ettik 36+2de 3 kg olmuşuz 🤗 şuan 2900 fln olmalısınız heralde 🥰
Dilara0638 1erkek1kizannesi bol meyve ceviz çekirdek et baklagiller kaşar peyniri yoğurt fln normalde az yerdim baya yüklendim kilo alsın diye iyikide aldırdım çünkü açılmam var doğum yakın olabilirmiş 🤷♀️
Dilara0638 Fulyaaa1 aslında başlarda hep 1 hafta önde çıkıyordu gelişimi sonra kovid geçirdim düştü kendi haftasına şuandada haftasıyla uyumlu gidiyor
Fulyaaa1 Dilara0638 bende şuan 19 haftalığım bizim ki biraz önde gidiyor da o yüzden sordum bende kovid geçirdim bu arada
Alyadua01 36+1 yani bugün gittim kontrole 2.600 dedi, doktor kilosuna iyi dedi ama bana az gibi geldi sanki 🤔
Dilara0638 Fulyaaa1 belli bi süre sonra kendi haftasına dönebilir öylede devam edebilir benim kovidden sonra suyunda azalma oldu gelişimi de kendi haftasına döndü şimdi toparlamış gibi görünüyor ama bakalım
Alyadua01 Eminkoo sağlıkla gelsinler bebisler inşallah sizin normal mi sezeryanmi olacak benm sezeryan olacak 5 Kasım için gün verdi
Aysegul0707 Hafta maalesef 1980 geldi çok az her şeyi yiyorum ama çok az kilo alıyor ne yiyeceğimi şaştım