H_myra1 Dilekcnkn benimde 3.gebeligim nasıl olucak bu sefer bilmiyorum şu an hiç korku yok neden onuda bilmiyorum sona dogru korkmam inşallah 😅
Dilekcnkn H_myra1 😂😂korkma korkma korkunun ecele faydası yok demişler bacım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Strong_mother01 H_myra1 valla canım benimde 3.cü yaş aralıkları da çok az başıma geleceklerden çok korkuyorum maşallah keşke senin gibi olabilsem🤣🤣🤣🤣🤣🤣
H_myra1 Strong_mother01 dogum korkusu yok yoksa 3.gelince evdeki kargaşa dan bende korkuyorum 2 yaşında oglum var bide aşırı hareketli ve aklınıza gelmicek işler yapan 😅 8 yaşında kızım var
Strong_mother01 H_myra1 bende de 2 yaşını doldurduk diğer oğlumda 5 yaşında küçük ömür törpüsü inanın sizi anlıyorum çok net🤣🤣🤣
H_myra1 Strong_mother01 erkek cocukları hepmi böyle ya yıkamadan gelen temiz halımın üzerine 1lt sütü dolaptan çıkarıp döktü yani çok ilginç hareketleri var😅
Strong_mother01 H_myra1 aklıma gelen var gelmeyen de bi o kadar sizinki gibi ne sütler ne yağlar Allah yardımcımız olsun vallahi ben okula yazdırdım biraz duruldu biraz da kurtuldum Allah hocasına sabır versin diyorum haftasonu 2 gün 20 gün gibi geliyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
H_myra1 Strong_mother01 hahaha allah iyliginizi versin ya 😂😂 bende bakalım nasıl yapıcaz çok merak ediyorum Allah yardımcımız olsun