asliucy Dilekcnkn ay bende diyodum doguramayanlardan doğuran oldumu acaba seni resminden tanıdım hadi gözün aydin darısı başımıza son 8 gunum kaliyo bugunden sonra🤦🏻♀️
asliucy Dilekcnkn aa ben sana şeyi sorcaktim plates dedin ya plates topuyla hareketler yapmak mi iyiymiş
Dtfatma Dilekcnkn gözün aydın maşallah çok sevindim :)) hemoroid bende de var acaba önceden alınabilecek bi önlem var mı sizin doktorunuz biliyor muydu doğumdan önce
Dilekcnkn Dtfatma Biliyordu çok rahatsız ederse fitil ile krem yazayım dedi ben şu an öyle kötü değil dedim kabız olmamaya bak dedi ama doğumdan sonra bir baktım ki felaket valla yarın yazar artık
Strong_mother01 Dtfatma baharattan uzak dur canım önceden müdahale yok sanırım sonrasında ameliyat yada lazer oluyor başka türlü geçmiyor
Dtfatma Dilekcnkn anladım canım geçmiş olsun tekrardan Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına olsun :))
Dtfatma Strong_mother01 teşekkür ederim kantaron yağı uyguluyorum düzenli o iyi geliyor beni normal hayatta zorlamıyor ama doğumda korkuyorum kötü olacak diye:((