34ferdadmrsy_ Arkadaşlar İstanbul Avrupa’da gidipte hem uygun hemde memnun kaldığınız detaylı ultrason doktoru var mı ?
hilalmevsim_3467 34ferdadmrsy_ Esenyurtta Altan Cebeci perinatolok var kendi doktorum onu önerdi bana 800 lira muayene ama çok ilgili diyolar 5 Kasımda randevum var bakalım
Hilal03 34ferdadmrsy_ Bağcılar/Güneşli’de ERDEM HASTANESİ var yakın zamanda oraya gidip yaptırdım 500 tl yanlış hatırlamıyorsam perinatoloji uzmanı mahmut beydi sanırım ismini tam hatırlayamadım ama her şeyi gayet net ve detaylı şekilde söyledi elime 3 adet renkli ultrason verdi gelişim hakkında olan bilgileri rapor olarak verdi ve muayene sırasında çocuğun kolu bacağı yüzü eli ne kadar organı varsa hepsini çekip 80 e yakın da fotoğrafı cd ye kaydedip verdi
HavvaAtasoy 34ferdadmrsy_ Türkiye hastanesi Mehmet aygün perinatoloji doktoru ben takipli olarak gidiyorum memnunum
Selin12- 34ferdadmrsy_ ben dün yaptırdım 500 tl ye yenibosna Bahçelievler sefa hastanesinde ama fiyat güncellemesi gelmiş ve 600 tl olmuş tek gebelik ikiz 900 tl olmus
RumeysaNur34 Bugün gittiğim prof Dr Ahmet gül var fiyatı biraz fazla olsada ilgisini çok beğendik 2 3 kez kontrol ettiği yerleri tekrar bile etti kendi kliniği ama özel hastaneleri arayıp bir fiyat bilgisi aldın mı canım
nursdgn Kesinlikle dr.Ali Ekiz çok memnun kaldım çok ilgiliydi. Ataköy towersta ofisi var instagramdan bakıp numarayı ararsanız fiyat için bilgilendirme yaparlar simdi değiştiyse yanlış bir şey söylemek istemem
meltemcanli Herkes Ali Ekiz demiş ben de burda görüp ona gittim ilgisi hoş rahatlatıyo fakat, recep hasın yanından geçemez. Araştırmanızı tavsiye ederim
Selin12- 34ferdadmrsy_ ben ayın 4 ünde randevu almıştım ayin 18 ne oyuzden 500 tl ye yapıldı yoksa yapmıyorlar di birazda kavga ettim sonuçta benim suçum değildi eğer gidecekseniz bir an önce ayarlayın çünkü sürekli zam geliyor
nursdgn 34ferdadmrsy_ ben 700verdiö karttan olduğı için,Ali bey 21-23 hafta arası bakıyor süre biraz geçiyor o yüzden bir an önce netleştirip randevunuzu alın nereyi düşünüyorsanız ☺️