Linakent Kızlar 5 aylık hamileyim kalçamda dehşet bi ağrı oluyor ve kasıklarımda sancı oluyor sık sık sizde oluyor mu ?
Nzr06 Linakent 21 haftalığım benimde aynı kalça kemiğim çok ağrıyor genelde çok iş yapıp yorulunca oluyor benim
Asyaveannesi36 Linakent bugün benimde oldu 28.haftam iş yaptım ve fazla ayakta kaldım sanırım oturduğum da uzandığımda bile ağrıyor şuan 😢
Nur12345678 Linakent benimde sağ kalcam bacagım uyutmuyor agrıdan magnezyum eksikliği diyorlar kontrolde doktoruma danısıcam belki ilaç verir
Aybiketopal Linakent kalca ağrısı benimde oluyodu kramp tarzında geceleri uykudan uyandıran doktorum magnezyum başladı bitti çok şükür
Kumsalsmom Linakent 13 haftalığım ama benimde bel sırt ve kuyruk sökümü popo dahil baya şiddetli bi ağrım var sebebini bilmiyorum doktorum hareketlerine dikkat et dedi ve d vitamini verdi
Linakent Kumsalsmom vitamin eksikliğinden oluyormuş öyle duydum ama yine de çok dikkatli olun geçmiş olsun 😇
Kumsalsmom Linakent teşekkür ederim tatlı anne çok sağol sana da çok geçmiş olsun bu arada takviyelere başladık bu ay bakalım nasipse ☺️
Sureyya_45 23 haftalık hamileyim Temizlik sonrasi bende de aşırı bı agri oluyor uzaninca kendimi sağı sola çeviremiyorum agridan