dnzm1 Kızlar keseyi ne zaman gördünüz beta değeriniz kaçtı kaçken görünür yarın 5+2 olacagım yarın mı gitsem persembe mi karar veremedim😌
AlyaEkmen_ dnzm1 5+0 da 7 bin beta ile gördüm 🤰2 3bin üstü gözüküyor diyorlar ben geç test yaptığım için bir kez kan sonucuna göre direk ultrason da belli oldu 🙈
sevdakaradas1 Merhaba bende 6 haftalık hamileyim bugün doktorum kese var ama bebek görünmüyo deyip hormon testi yaptırdı sonuç yarın çıkacak sizce boş gebelikmidir 😔
Sibells sevdakaradas1 ilk gebeligim o sekilde sonlandı, 2 hafta geriden dedi kesem gelismedi icinde bebek olmadi malesef boş gebelik oldu benim umarım sizin öyle olmaz
_gmzenur_ sevdakaradas1 Bende 6+2 de gittim benimde karından görünmedi sonra doktorum vajinal baktı orda embriyoyu gördü hatta kalp atışını bile dinledik şükür🤲🏼 Henüz çok minikler ondan görünmemiştir seninde canım. Köşeye saklanıyorlar ondan keseyle bir duruyor sanki bebişler o yüzden görünmesi zor oluyor ilk başta 🥰
dnzm1 sevdakaradas1 hayırlısı olsun inşAllah canım inşAllah bos gebelik değildir daha erken değilmmi zaten bebeğin görünmesi için
Elfs sevdakaradas1 daha erken görünmeyebilir üzmeyin kendinizi genelde insanlar 7. Haftada görüyor benimki de 6 küsürdü
Filee Sibells keseniz gelişmedimj. Hiç bende 6 haftalık gebeyim. Benimde kese bugün boştu ama kese geçen haftaya göre gelişmiş
Sibells Filee hayır 4 haftalık di ilk gördüğümüz de 15 gun sonra gel dedi kalp atışını duymamız gerekirken 5de kalmış kese sonraki gün kanamam başladı evde düşük yaptım
_gmzenur_ sevdakaradas1 Stres yapmayın bebeğinizi etkilersiniz korkmayın güzel olur Allah’ın izniyle her şey inşallah 🤲🏼🌸
Ecemmss Bende bugün gittim meğer 6+1 hamileymişim. Keseyi vardı çocuğu gördü kalp atışını dinledim. Sakın endişelenme dedikleri gibi daha çok küçük mercimek tanesi kadar🤩 Rabbim bağışlasın🙏🏻🌸