Sema14-07 Kızlar bebeğim vajina üstü atıyor hatta sol kasığımda hafif ağrı var normal mi 23+4 deyim aşırı sert hissediyorm cok atıyor
SayeMom Sema14-07 yani ayaklar ordaysa baskı yapiyodur ama haftan büyük göbek deliğinin bi altında olur bebek vajina dedigin icin bilemedim yani orda hissedilmez bence😒
Nzr06 Sema14-07 benimde aynı şekil canım 22 haftalık gebeyim bebeğimin tekmelerini kasıklarımds hissediyorum hatta arada şiş sürekli idrara sıkışmış gibi oluyorum muane olduğum hemşire normal demişti büyüdükçe yukarı yerleşir demişti bana
Leylakkk Sema14-07 zaman zaman olabilir bende 30 haftadayim arada sanki vajinama tekme atıyor gibi hissediyorum
momiesbabies Sema14-07 ilk günden 6,5 ayın sonuna kadar sol kasığımda yaşadı sanki… yürüyemedim bile büyüyünce yukarı çıktı çok şükür
Sema14-07 SayeMom evet bende ona şaşırıyorum ikinci gebeliğim ve erkek bu cinsiyet farkından mı bilmiyorum ilk kızımda karnımda hissetmedim bile atışları cokdoktorumu aradım ama ulaşamfım kafamda bi şüphe oluşdu
Sema14-07 Nzr06 ayy inşallah cnm yaa inan o kadar korku girdiki anlam veremeidm sol kasığımdada ağrı var böyle çok şiddetli değil ama hissettiriyor sızı iki gündür çoğaldı bebek bide aşşağıda atıncada garibime gitti
Nzr06 Sema14-07 normal bence çünkü bende endişelenmiştm doktorm bebek büyüdükçe baskı yapar orda hateket eder kasık ağrısı olur demişti halende öyle benim ilerleyen haftalarda yukarı çıkınca kendini belli eder orda korkma sen annesi 😌
sehrengiz_8 Sema14-07 22 haftadayım ben de doktoruma söyledim bebek hareketlerini orada hissediyorum normal mi diye doktorum da normal ayakları orada dedi hatta ultrasonda da gösterdi bebek henüz yukarı çıkmadığı için normal dedi.