Aden1adel Tgcbbrdmr canım karamsarlığa kapılma hemen. Bazılarında yükseliş trendi çok hızlı olmuyor. Keseyi Rahime tutunmuş olarak gördüyse endişelenme. Ama mutlaka doktorunu değiştir başka bir doktor ya da usg ile baktirmanda fayda var
Eyluls_mom Moralini bozmak istemiyorum ama mutlaka doktora git ben de kesem görünmez diye çok araştırma çok video izlemiştim dış gebelik boş gebelik nasıl olur diye boş gebelikte beta düzenli artıyor kese oluşup bebek oluşmuyordu ama dış gebelik kan değeri sıfırlanmıyor beta düzensiz artıyordu ve kese yanlış yere tutunuyor eğer erkenden öğrenirsen bebeği kürtaj ismi kötü olsa bile alıyorlar ama geç kalınca tüp lerinide alıyorlar bu sefer Allah korusun çocuğun olma ihtimali bile düşüyor bi video var YouTube’de izlemeni tavsiye ederim
caganin_annesi Hemen bir doktora görün bu beta sağlıklı değil. 5+3 çok daha yüksek olması lazım zaten. Geç döllenme olsa bile bu seviyede kalmaz ki sen iğneyle hamile kaldın gününde dollenmistir. Çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun.