Pskdanismananne Kizlar 10. Haftadayim alerjim var ve sürekli burnum tikali zor nefes alıyorum var mı önerisi olan ? Nane yağı , vikis , yastık ve yaka damlası denedim, buhar yaptım hiç etkisi olmadi
Ilkmercimekgeliyor Pskdanismananne bende tüm gebeligim boyunca cektim o sıkıntıyı doktorum gebelikten dolayi oldugunu soyledi. Aile hekimime danışıp burun fıskeysi kullandim ancak o sekilde acildi bende zorlaniyodum nefes alirken. Simdi dogum yaptim 6 gunluk bebegim ve burun tikanikligim kalmadi dogumdan sorna duzelir sizinkide insallah 😇
Yektasmom Pskdanismananne ben de alerjiğim baştan beri hep alerjik sandım ve alerji ilacımı da içemiyorum doğal olarak ama hamileliktenmiş hormonal yani 🌸
Pskdanismananne Ilkmercimekgeliyor sizin adınıza çok sevindim inşallah benim de düzelir 🙏 sağlıkla büyütün bebeginizj 🥰
Pskdanismananne behrem Yektasmom acaba belli bir süre sonra geçiyor mu yoksa doğuma kadar böyle mi gidecek korkuyorum açıkçası maske ile daha da zorluyor
Pskdanismananne Ozseee çok sevindim sizin adiniza keşke bana da doktorum izin verse çok sıkıntı yaşıyorum