Çok şükür rabbime bende buraya sonunda doğum hikayemi yazıyorum.Öncelikle çok korkuyordum doğumdan.Planlı sezaryan oldum bu arada.5 ekim salı günü doğuma gittim.Biraz heyecan biraz korku vardı tabiki.Spinal sezaryan oldum.Belden vurdukları igne hiç acıtmıyor gerçekten.Sonra böyle hafiften bacaklarınıza bir sıcaklım geliyor.Benden ufak bir tavsiye doğum esnasında başınızı cok hareket ettirmeyin mideniz bulanabilir başınız agrıyabilir.Ben doktora başladınızmı demeden kızımın sesini duydum.Çok güzel bir ameliyat geçirdim.Ameliyathaneden gülerek çıktım.Tek sorun odaya gittigimde kızımı kucağıma almadan doktor aldı hafif inlemesi vardı.2 saat sonra geri getireceklerini söylediler ama getirmediler.kızım doğarken ciğerlerindeki suyu tamamen atamamış teyzeleri.10 gün yoğun bakımda tedavi gördü.Çok şükür cıktı.Tabi sütüm hemen gelmedi çünkü çok ağladım üzüldüm ama ayagı kalktım çünkü kızımu iyileştirecek tek şey anne sütüydü.Çok şükür kızım şuan yanımda uyuyor.Azıcıj sarılığı var sadece teyzeleri çok şükür rabbime kızımı bana bağışladı.Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.Hamiş anneler saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah 🙏 Sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.