Gulfem48 Kızlar tam olarak 36+5 olanlar kımler ve ne durumdasınız kasılmalar oluyo mu kalcaya ağrı vs.. idrar kacırma ne durumda bebegınız asagıya ındi mı karnınız yanı?
Ummahannur Gulfem48 36+2 yim bebeğimin kafası çok aşağıdaymş kanala girmis her an doğum olma ihtimali var nişanim geldi 2 cm açılmam da vardı en son artmadiysa, doktor haftasını beklemiycek gibi dedi 37+2 de alicak suyum yada sancım olursa da hemen alicak
Dilara0638 Gulfem48 36+4üm 2 gün önce nstde düzensiz sancılarım çıktı 1 parmak açılmam varmış bugün aşırı derecede kasılıyor bebeğim baya böyle alttan yanma sızlama gibi bişeyler oluyor doğum mu yaklaşıyor anlamadım ki🤷♀️
Dmt58 Gulfem48 bende bugün nstye girdim , sadece bı tane sancı görmüş doktor oda önemli değil dedi . Rahim ağrım dışında bişeyim yok
SncrMerve Gulfem48 bende 35+5 im bazen bıçak batması gibi bir ağrı oluyor alttan gelen . Ama doğum sancısı mı bilmiyorum şimdiye kadar hiç nst yapılmadı cumartesi kontrolüm var doğum için kesin gün alacaz da bakalım
Dilekleklek Ummahannur kilosu kac acaba bebeginizin.ben de 33. Haftadayim her an dogum gelecek gibi hissediyorum hep yusuf yusuf ediyorum 😁 bi avazda saglikla dogurun insallah
Ummahannur Dilekleklek 1 hafta önce gittiğimfe 2600 dü çarşamba kontrolüm var inşallah almıştır kiloyu güzel ☺️☺️ sizin nasıl gelişimi kilosu
Meleklerimmm3 Gulfem48 36+1 şükür iyiyim ağrım sızım yok çok ağırlaştım ama ikizlerim var bide 3 yaşında çok halsiz oluyorum bazen geceydi şu son günler de hayırlısıyla 🙏
Dilekleklek Ummahannur 32+2 de gitmistim 1840 gibi biseydi boyunu hic soylemez doktorum cunku ultrason olcumu net olmayacagi icin yaniltmaya gerek yok diyor.ama bacak kemiginden uzun bi bebek olacak demisti Bakalim saglikla gelsinler de miniklerimiz zayif bebek de olsa kilolu da olsa onemli degil Ama ben kilolu bir gebe oldugum icin zatif dogururusam bu cusseden cikara cikara bunu mu cikarmis diyecekler 😁😁😁
mucizebebek-01 Gulfem48 Tam olarak 36+5′iz. Perşembe kontrol var bakalım ne olacak. Kasılma arada oluyor uzun sürmüyor aşağıya bazen baskı oluyor oda uzun sürmüyor idrar tutmada sıkıntı yok. karnımda henüz inmedi gibi. Gece uyuyamama dışında bir sıkıntımız yok çok şükür.