Elfilayda Bugün kontrole gittim çocuk baş aşağı dönmüş zaten bi baskı hissediyordum ama erken değil mi sizce? Bir de 1 hafta geriden geliyormuş
Hande1 Elfilayda benim 29da donmustu ama doktor demisti ki bu haftalarda doner ama tekrar pozisyon degistirir cok defa degisir dert degil demisti
damlarici Elfilayda kilosunu ne kadar dedi dönmesi normal sanırım daha erken dönenler bile varmış biz hala dönmedik ama 🤷♀️
Meleklerimmm3 Elfilayda 27 den beri baş aşağı duruyor ilk hamileliğimde de daha erken haftadan dönmüştü hatta problem değil erken doğum olmadı şuanda 36+1iz
Buseylul Elfilayda 28 haftamdan itibaren bas asagiydi hep ve suan 35 iz hala bas asagiyiz 🥰 Doktor basi asagida ama yuzu bize donuk dedi bakti falan erken dogum gormuyorum dedi
damlarici Elfilayda moralinizi bozmayın toparlar kilosunu son zamanlar daha çok alırmış kilo internettede zaten 32 haftada ortalamayı 1700 veriyo haftasıyla eşitlenir inşallah beslenme şekliniz nasıl
Mervemrym Benimde 27.haftada gittiğimdede kafası aşağıdaydı 32.haftamda da ama 33te başını yukarı çevirmiş 🤷🏼♀️Değişebiliyor yani