Damla00 9 ekim yumurtlama 10 ekim çatlama 23 ekim bat yumurtlamadan kaç gün sonra erken gebelik testinde çıkar ( bilgili olanlar yazsın olabilir vs demeyin lütfen)
Selda22 umutluanneadayi kuzum benim 6 ekimde yumurtlama 9 ekimde catlamaydi hangi gunden sayicam 9 ekimmi 6 ekimmi
Rina Benim yumurtlama 9 ekim deydi BAT a 5 gün var. Erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Çarşamba genel kan tahlili yaptıracağım. Beta HCG e de baktırsam bir şey varsa çıkar mı sizce? Yoksa reglinin gecikmesini mi beklemeli?
umutluanneadayi Selda22 yarın yapabilirsin ama çatlama geç olduğu için Çarşamba günü de yapabilirsin canm☺️♥️ inşallah bebişin seninledir
umutluanneadayi Selda22 bazen yanlış olabiliyor canm ama inşallah vardır ümitsiz olma Rabbimden ümit kesilmez ☺️
Damla00 Mavimm43 @Lokumunannesii İnşallah kızlar bende de vardır yarın 11.gün bi deniycem erken gebelik testiyle
Lokumunannesii Damla00 10 gün sonra testte silik çıkmıştı 12. Günde tam ikinci çizgi koyu bir şekılde belirmişti
Lokumunannesii Damla00 Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım beklediğin haberi alırsın inşallah
user124578 Damla00 16 17 eylül yumurtlama 18 çatlama 24 ünde erken gebelik negatifti ama 26 si kaset testte çok silik çıktı 27 sinde 32 ile öğrendim
Mom027262 Damla00 Bende kullandım.İğne sonrası gün sayarsanız yanıltıcı ve yalancı pozitif çıkabiliyor. o yüzden benden size tavsiye adete 2 gün kala gidip kan verin net sonuç çıkıyor.Adet günüde tekrar baktırın .Artıyorsa dr a gidin.Hayırlısı 👋