Makaron Merhabalar detaylı ultrason yaptırmam gerekiyor istanbulda uygun fiyatlı yapan bir yer bilen var mı ?
Rukiss- Makaron Merhaba, doktorum Cerrahpaşa’yı ve özel bir yeri önerdi Cerrahpaşa’daki profesör 315 tl, özel olan ise nakit 500 kart ise 550 demişti.
Zeynep9120 Makaron canım ben hekimoglu diye bi yer oraya almştım doktorum beğenmedi radyologlar var orda perinatologlar baksın dedi istanbul gaziosmanpaşa kadın saglıgı merkezindeki perinatolog halil aslana yaptırdım memnun kaldm ama pahalı 600₺
Poyrazin_annesi Detaylı ultrason cok onemlı dıolar bebegın ıc organları gelısmıs mı kalpte delık var mı hatta parmaklarına kadar bakılıyor. Bn bu cuma gunu gıdıcem avrupa yakasındaym gazıosmanpasada 750 lıra
Poyrazin_annesi Zeynep9120 meraba bnm doktorumda bu hastaneyı onerdı ama bıze 750 lıra dedıler bu cuma gunu gıdıcem. Ama bı kac kısı memnun kalmadım demıstı tereddutte kalmştm
Zeynep9120 Poyrazin_annesi ben ve bikaç arladas var hepsi memnun kaldı neyinden memnun kalmadılar acaba sadece ilkten bakıyo kendi bi yorum yapmıyo baktıktan sonra soyluyor ne varsa ondan mı memnun kalmadılar acaba ama beyinden tut heryerine tum organlara baktı el ayak parmaklarına kdar ben memnun kaldm
Poyrazin_annesi Zeynep9120 bebegının yuzunu cekememıs duzgun bıde dedıgınız gıbı bakarken hc bısey anlatmamıs. Sız nezaman gıttınız 600 lıraya
Zeynep9120 Poyrazin_annesi bebek kendini göstermemiştir doktorun sucu yokki bunda bende bebek guzel poz verdi guzelde bi fotograf verdi bakım sonucundada herseyi bir bir anlattı ben memnun kaldım 8 Temmuzda 600₺ ye yaptırmıştım ben