sedacelikss elfmoom rica ederiim,biz ağzını burnunu detaylıda görebildik net şekilde sadece🥰 karından bakıldı uzun sürdüğü için muhtemelen vajinadan bakan yoktur diye düşünüyorum pek,bi 20-30dk sürüyor. Sorunsuz atlatırsınız inşallah detaylıyı da🙏🏻
Susamismom Plesanta biyere yerlesmeli senin öne yerlesmis demisti doktorum bende ilk duydugumda sormuştum aşagıya yerlesmediği sürece hiç bir sorun yok arkadaşlarında dediği gibi yastık görevi görüyor haraketleri cok kuvvetli olmadogı dönemlerde hissetmekte biraz zorlanıyorsun ve yüzünü net göremiyorsun o kadar elfmoom
elfmoom Susamismom aman sorun olmasın sağlığına etki etmesin sağlıkla doğsun da başka bir şey istemem🙏🏻
Belacivciv elfmoom Hadi ya :/ Dinlen genel olarak çok ağır işler yapma zaten yer değiştirir rahim büyüdükçe
Cidella elfmoom Anladım çok geçmiş olsun💐 dediğim gibi normal doğumda sıkıntı yok demişti bana doktor ama siz yine kendi doktorunuza sorun. Bir de plasenta benim de bebeğimin üstünde yani yüzü yukarı doğru bakıyor üstünde tam dedi. Rahim ağzında olmadıktan sonra sıkıntı yok demişti doktor