mrvkrr ben de cok korkarak gittim sabah odaya geçtiğimizde hemşire direk ordaki önlüğü giyin geliyorum dedi titremekten giyemedim korkudan😀 emzirirsiniz yardımcı oluyorlar çağırın diyorlar bi sorun olursa. Zaten odaya gelince serum bağlıyorlar hemen. Gelince kahve çikolata yiyin diyorlar sıvı alabiliyorsunz zaten. Sonra yürütmeye geliyor ben çok çok zor bişey bekledim burdaki okuduklarımdan dolayı ama inanın zor değildi. Sonra siz kendiniz kalktığında şöyle yapın illa ki zor oluyor bide uzun süre yatınca kalkmak daha zor oluyor kısa süreki yatınca daha kolay oluyor. Biri elinizden tutup kaldırırken hemen kalkamıyorsunuz tabi baska biri de arkanıza yastık dayaya dayaya kalkarsanız yaslana yaslana daha rahat kalkarsınız ben öyle yapmıstım biraz doğrulup yaslanmıştım yastığı sonra biraz daha doğrulup yastığı arkamdan ittirmişlerdi yine yaslandım öye öyle kalkmıştım. Dikiş ağrısı inanın büyütülcek bişey değil adet sancısı gibi bazen kenarda yanma oluyor o kadar. Bugun 8. Gün hiç ağrım yok. Eve geldiğimdede azdı. Gaz olunca sıkıntı oluyor ona dikkat edin sadece.