gunesveguney Aycha aminnn Allah razı olsun 🤲🏻 Ameliyat oldu cuma günü yoğunbakıma alındı solunum cihazına bağlıydı dün cihazdan ayırmışlar ufak ufak beslemeye başlamışlar ama midesi aldığı kadar az az veriyorlarmış doya doya yiyip içemiyor ☹️ Göstermiyorlar haftasonu bilgi de alamıyoruz dün evde duramadım gittim yopunbakım önünde saatlerce boş bol oturdum 🥺 en son hemşireden zar zor fotoğraf istedim öyle görebildim yavrumu ağzında burnunda hortumlar var her yerinde serum bant göğsünde sargı ağzında da kurumuş kan vardı çok kötü oldum 😔😔😔😔😔 yarın bilgi alcaz doktorundan inşallah her şey güzel olsun artık dayanamıyorum 🥺
Aycha gunesveguney Tekrardan çok geçmiş olsun, solunum cihazından ayrılması çok iyi, yarın daha iyi, güzel, müjdeli haberler alın inşallah. Allah, hem bebeğinizin hem sizin gücünüzü artırsın, acil, daimi şifa versin.
gunesveguney Monarosaa aminnn Allah razı olsun 🤲🏻 Ameliyat oldu cuma günü yoğunbakıma alındı solunum cihazına bağlıydı dün cihazdan ayırmışlar ufak ufak beslemeye başlamışlar ama midesi aldığı kadar az az veriyorlarmış doya doya yiyip içemiyor ☹️ Göstermiyorlar haftasonu bilgi de alamıyoruz dün evde duramadım gittim yopunbakım önünde saatlerce boş bol oturdum 🥺 en son hemşireden zar zor fotoğraf istedim öyle görebildim yavrumu ağzında burnunda hortumlar var her yerinde serum bant göğsünde sargı ağzında da kurumuş kan vardı çok kötü oldum 😔😔😔😔😔 yarın bilgi alcaz doktorundan inşallah her şey güzel olsun artık dayanamıyorum 🥺
Monarosaa gunesveguney biraz daha dayanın onun size ihtiyacı var az az beslediklerini söyleseler de siz sütünüzu sağmaya devam edin kesilmesin. Solunum cihazını çekmişler ne güzel demek ki artık kan akışı sağlanıyor. Daha iyi haberler alacağız inşallah her şeyin hayırlısı olsun. Duam hep sizinle 🤲🏻
gunesveguney Dlkglkm oldu kuzum cuma günü 4 saat sürdü yoğunbakıma alındı solunum cihazına bağlıydı dün cihazdan ayırmışlar ufak ufak beslemeye başlamışlar dün evde duramadım gittim yopunbakım önünde saatlerce boş bol oturdum 🥺 en son hemşireden zar zor fotoğraf istedim öyle görebildim yavrumu ağzında burnunda hortumlar var her yerinde serum bant göğsünde sargı ağzında da kurumuş kan vardı çok kötü oldum 😔😔😔😔😔 yarın bilgi alcaz doktorundan inşallah her şey güzel olsun artık dayanamıyorum 🥺
Dlkglkm gunesveguney Canim benim çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum.insallah iyi olucak yavrucak.icimizi ferah tutalım. dün gece benim çiçeğimde yoğun bakıma yattı.🥺🥺 Bende ayriyim yavrumdan.babasi nezle olmuştu geçen hafta ondan bana geçti bikacgundur kötüydü.malesef benden de çiçeğime geçti.dun çok huysuzdu uykuya dalaniyordu yatınca çocuk bagriyordu .sonra dikkatimi çekti koynumda uyumak istiyordu.baktim çocuk horluyor.hirilti var burnu tıkalı.esim işten gelince koşa koşa acile gittik.baktilar yoğun bakıma alalim dediler😭bizde yer yok diyip başka özel hastaneye sevk edildik.benim serum bitene kadar götürmüşler minigimi göremedim şuan yoğun bakımda başka bir hastanede.bende sen gibi süt sagip götürüyorum.bilgide vermiyolar hemşireler.artik bizde yarın Dr dan bilgi alicaz😟🤲😔Allah tüm yavrularımıza sağlık sirhat versin.kucucuk bedeniyle evde o kadar yer edinmiski evde onu göremeyince çıldırdım dün gece.cigerlerine enfeksiyon inmiş.Allahtan çok da geç kalmamışiz.cok uzgunum bende.
gunesveguney Monarosaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻 İyi ki pompa almışım zamanında elim ayağım oldu sağıp buzdolabına atıyorum 3 saatte bir 🙏🏻
gunesveguney Dlkglkm yaaaaaaaaaaaa 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 kuzum çokkk geçmiş olsun çok üzüldümmmm 🥺🥺🥺 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🥺 Mega da yoğunbakımda yer yok muymuş hangi hastaneye götürdüler 🥺 Allahım çok zor Ya kimseye vermesin inşallah hemen toparlasın bol bol süt sağ şifa olsun miniğime 🥺 haftasonu bileği vermiyorlar haftaiçi doktorlar bilgi veriyor ziyaret günlerini öğren kaçırma görürsün en azından 🥺 bazıları yoğunbakımda emzirebiliyor onunda sor belki izin verirler
Dlkglkm gunesveguney sağol canım benim😟gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum.insallah bu günler de gecicek.Allahim şifa versin yavrularımıza.biz dün gece apar topar medicine gittik benim kurum indirimim var orda.cunku bende muayne olacaktım .bana serum taktılar o ara götürmüşler ambulansla cicegimi 😕bizim bu tarafta küçük bir hastane var orda yoğun bakım yenidoganda boşluk varmış öyle demişler.bende sonra arkalarından gittim tabi göremedim cicegimi😔😔🥺
gunesveguney Dlkglkm ah kurban olurum Ya 😔 Allahım inşallahh hemen çıksın hayırlısıyla çok üzüldüm allahım o kapıların önünde beklemek görememek bırakıp eve dönmek ne kadar ağır geliyor insana ya 😔 ne kadar kalacakmış dediler mi bişey
Dlkglkm gunesveguney amin canım inşallah😔🤲yok canım ne kadar kalacağı belli değil bize bu konuda bilgi vermediler artık yarın Dr dan gerekli bilgileri öğreniriz .yeni geldim süt sagip götürdüm çiçeğime kapi açıldığında içerden bı bebek ağlaması geldi 🥺🥺eşimle ikimizde birbirimize baktık sanki bizim kızın aglamasiydi .bir tuhaf olduk.😔size bilgi verdiler mi ? Ne zaman cikabilirmis kuzucuk?
gunesveguney Dlkglkm allahım içim sızlıyor kıyamam yaaaaa 😔 kader arkadaşı gibi olduk resmen seninle rabbim kavuştursun inşallah 🙏🏻 Sende haftaiçini dört gözle bekler oldun desene 😔 bende sağıp dolaba atıyorum bugün gitmedik çok az besleniyor süt var gelmeyin dediler yarın bilgi alıcaz bizde yarın çıkıp gidicez bakalım hem süt götürcez 😔
Dlkglkm gunesveguney amin canım inşallah🤲tez vakitte kavuşuruz miniklerimize 💞evet bugün bilgi alamadık ya yarın olsa diye dört gözle bakıyorum😟bize sütle ilgilide bilgi vermediler ben sagdikca getiriyorum hastane yakın sayılır arabayla 15 dk var yok.simdi de sagip dolaba aticam sabah için.Y arın bakalım ne diyecekler çiçeklerimiz için .inşallah güzel haberler alırız🤲💞
Dlkglkm gunesveguney daha gitmedik canım Dr saat 1 le 5 arası burda olur o zaman bilgi alabilirsiniz dediler bize inşallah 1 de gidicez.siz naptınız? Bı haber var mı ?geçtiniz mi hastaneye?
gunesveguney Dlkglkm bizde hastanedeyiz şimdi kalp damar cerrahi yoğunbakımından çıkıyor şükür yenidoğan yopunbakımına alınacak geçiş esnasında görelim diye bekliyoruz asansör önünde bizde 😔 bunada şükür burda da 1 hafta kalsa sonra taburcu ederler inşallah
Dlkglkm gunesveguney inşallah canım🤲🤲gorebildinizmi kuzuyu.bizde gittik .Dr 1 hafta kalabilir dedi.enfeksiyonu tam anlamıyla geçirmeden salmayı doğru bulmuyoruz dedi.iyi diyip yollayip 2 gün sonra aynı noktaya dönmek istemeyiz o yüzden biraz daha kalıcak dedi.akcigerdeki enfeksiyonu temizliyoruz dedi.sordum geç kalmamışiz değil mi diye😦🥺dedi yok hatta erken farkedip getirmissiniz dedi.Cocuk horluyordu uyurken hep kucağımda uyumak istiyordu yerine yatirinca tıkalı olduğu için burnu uyanıp bağırıyordu yavrum😔demek nefes almada sıkıntısı varmış .bugün 1 dk gösterdiler bana yavrum yüzüstü yatmış 😦öylece bakıyordu seslendim baktı.basladim ağlamaya🥺size ne dediler canım?
gunesveguney Dlkglkm çok üzüldüm ya canım benim ama olsun erkem götürmüşsünüz iyi ki çok şükür hemen iyileşip gelsin geri evine inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bizde dün öğlen gittik kalp damar yopunbakımından yenidoğan yoğunbakımına geçecekti 5 saat bekledik geçiş esnasında asansörde görebildim.Sonra yenidoğana yerleşmesi yapıldı 1 saat daha bekledik ameliyattan sonra hiç görmedik dedik zar zor 2 dk izin verdiler görebildim 🤲🏻 Ağız bezini göğsümde taşıyorum kokum sinsin diye sonra yenidoğan hemşiresine veriyorum küvezin içine koyuyorlar kokumu alsın diye sende yap yavrun kokunu alır 😔 1 hafta kalacak bizimde her şey yolunda giderse 🙏🏻