Sultankiz Merhaba kızlar size bir sorum olacak 26 ekime sezeryan günü alacağım doktorum hastaneye gelip kayıt açtırmanız gerekiyor dedi. Nasıl bir prosedür uygulanıyor bilgisi olan açıklayabilir mi? Mn kayıt parası vs alıyorlar mı?
Belinsu Sultankiz merhaba bende Koşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum . Doktorum Mine Kaymakçı . Sezeryan için kattır yaptırmadık doktorumuz kendi randevu alıp kayıt yaptırdı 5.750 isteğe bağlı sezeryan
tcasl Sultankiz gidiyosunuz doktora kayıt açılıyo muayene eder mi bilmiyorum ama bir kere de olsa kesin muayene olmanız lazım daha sonra muhasebeyle fiyat konusuyosunuz gün ayarlanıyor ondan sonra anestezi ile görüşüyosunuz ameliyattan en fazla bir hafta önce felan kan verip gidiyosunuz anestezi doktoru takip ediyo sonuçları sizlik bişey kalmiyo
Bimercimekannesi _Hayalim- Sultankiz Hiçbir gebeyi kötü etkilemek ve üzmek istemem ama medipol mega üniversite hastanesinde çalışmış bir hemşire olarak nagihan hanımın sezeryanını kesınlıkle tavsiye etmiyorum.Hastaların sonrasında çok fazla ağrıları oluyor.Her doktoru herkes begenmez ama kalıplaşmış birşey varki oda bu . Normal doğumu ilgisi çok iyidir ama sezeryan olmanızı tavsiye etmem
Kubraaa- _Hayalim- Prof. Huriye Ayşe gümüş e gidiyorum ben ama benim doğum 2022 de olduğu için bu fiyatların üstüne olur 🥲
Crixus1313 Sultankiz ben de duygu hocaya gidiyorum ablam da onunla doğum yapmıştı çok memnundu 😊 Siz kaçıncı haftadasınız?
Sultankiz gunesveguney nagihan hanımı çok methediyorlar canım inşallah hayırlı doğumlarımız olur en kötü yarın ben sana bilgi veririm ben sezeryan için kayıt açtırmaya gideceğim
gunesveguney Sultankiz çok memnunum kuzum bende çoook doğal bi kadın hep güldürüyor çok samimi 😂 ay çok sevinirim valla yaaaaaaa 😍
gunesveguney tcasl benim doğumum 4 kasım da bu cumartesi son kontrole gideceğim bu işlemleri yaparlar mı acaba birde kan tahlilleri falan doğum parası içinde mi yoksa ekstra para alınacak mı 😳
Sultankiz gunesveguney ay bugün kayıt açtırma diye geldim kızımın suyu kalmamış hemen sezeryana aldılar bebeğim bu arada kayıt açtırırken tüm parayı alıyorlar hberin olsun
tcasl gunesveguney yok hepsi pakete dahil olursa ameliyat iptal olursa diye kan ödemelerini aliyolar bu hafta yaparlar kanların 15-20 güne kadae süresi oluyo canım covit testi de alırlar ama onun için bu hafta erken bence
gunesveguney tcasl anladım canım peki kan ödemesini ameliyat fiyatından düşüyorlar mı? Yani mesela 5750 ameliyat 750 kanlara 5 bin de sonradan sezeryana gibi mi? Diğer türlü baya masraf çıkacak hazırlıklı gitmemiz lazım o zaman 😔