umranozby Pinarrecep doğum yapanlar hep 7 ayda başlayın diyorlar hatta göğüs kalkanini çok tavsiye ettiler doğum olunca hemen takip yara olmadığını söylüyorlar 🤰🏻💃
Pinarrecep Glmsr evet 40 tlye aldım büyüğünü ama küçüğü yeter demişti doğum yapan 2 kuzenm oda çok küçük geldi bana
Lvns Glmsr kirmizibeyazeczane.com dan aldim kucugunu gayette makul bi fiyata ertesi gunde kapimdaydi tavsiye ederim
Pembemsii Bence şimdiden başla canım ben yeni doğum yaptım ve o krem süper bisey bütün annelere tavsiye ediyorum 👌
Glmsr OktayMeltemSahin bende ondan alicam artk 36.haftadan sonra falan baslarm son iki hafta sür demisti komsum herkes o kremden çok memnun👍🏼😊
OktayMeltemSahin Glmsr bana doktorum 31.haftada başlattı e bebekte çalışan bayanda hemşireymiş 30.haftada baslayabilirsin demişti
Bulut2018 Ben de biraz geç kaldım sanırım 35+3 olduk şimdiden başlarım günde iki defa sürerim çok da pahalı bir krem fakat çok güzel etkisi var göğüs ucum baya büyüdü ve o büyümeden kurudu nemsiz kaldı
SibelAlp7 Pinarrecep 37+3 1 haftadır zeytinyağ sürüyorum yeni Doğum yapan arkadaşım zeytinyağını önerdi.O kremden aldım ama şuan kullanmak istemiyorum çok küçük ve çok pahalı.