Herkese merhaba arkadaşlar.oncelijle herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Yasim 41.3 çocuk annesiyim.en küçük cocugum 18 yaşında .Kazara hamile kaldım.ilk başlarda biraz hayal kırıklığına uğradım.sonra Allah’ın vardır bir bildiği deyip kabullendim.bu arada en büyük kızım evli.1.5 yaşında dünyalar tatlısı bir torunum var. Hamileliğim en başından beri ev halkı her zaman beni destekledi.cok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim . 28 haftada dogumum başladı.hastaneye acil yatisimi verdiler ve dogumumu durdurdular. 5 gün hastanede yatmanın ardından 37 ye kadar evde hep yattım .zaten sürekli sancilarim vardı.37+4 ye akşam şiddetli bı sancıyla kızım ve damadın beni hastaneye götürdüler tabi eşimde vardı.rahim ağzi kisaldigi için sancım varmış.sonra eve gönderdiler.cuma günü kontrole gelmemi söylediler.sabah 8 de hastaneye gidip gitmemek konusunda kararsizdim. Ne olur olmaz diye gittim .8 den sonra ultrasona aldılar bebeğimin biraz küçük oldugunu söylediler.doktor daha fazla beklemenin bi anlamı yok dedi .nst ye girdim ve alttan muayene oldum.cati muayenesi olduğumda 3 cm açıklık vardı .doktor bu şekilde eve gidemezsin dedi. Nst muayene ultrason derken saat 3 oldu .bu sefer acilmam 5 cm olmuştu.acil doğumhaneye çıkarttılar .dogumhanede 4. Çocuğum olduğu için doktorlar başımdan hiç ayrılmadı saat 4.30 civarlarında açıklığım 7 cm olmuştu .sancılar çok sıklaştı .daha sonra suyumu boşalttılar .8 cm 9 cm derken çok hızlı gelişti .birden cokkk şiddetli bı sanci geldi.acilen doğum masasına götürdüler .masaya çıktım 1 defa kuvvetli bir şekilde ikindim ve bebeğim çok şükür sağlıkla dünyaya geldi.bebegim 2.550 Gr ağırlığında ve 48 cm doğdu.saglik durumu iyi çok şükür.dogumumu Ankara tıp fakültesinde yaptım.ve doktorlar çok ilgili ve güzel davrandı .kendimi özel hastanede gibi hissettim .yaşımdan dolayı hepsi tebrik etti.cok şükür sağ salim eve geldik .Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin. İyikide dogurmusum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍🥰