burcuruli Kızlar bana doktorumun verdiği ultrason kağıdında öyle terimler değerler falan yazmıyor yazanların da internette hiçbir anlamı yok sizinde öyle olan var mı cihazdan cihaza değişiyor mu
Aminegul burcuruli bilemedim canim postun üstte kalsin. Istersen örnek olarak ultrason resmini at buraya bilenler cikar belki
H_myra1 burcuruli bazen terimlerin oldugu kagıdı vermiyorlar ama yinede verdigi resimli kagıdın sag orta yada alt kısmında yazar kilosu boyu dogacagı tahmini tarihi varsa resim atın isterseniz bakalım
Fulyaaa1 burcuruli bebekle ilgili bir bilgi yok canm. Bazen böyle bazen bilgi yazan veriyorlar bidahaki gittiğinde belirt o şekilde verir
H_myra1 burcuruli evet hiç bilgi yazmayan kagıdı vermiş size bana 3 tane çıktı veriyor hep ikisinde kenarda haftası kilosu yazıyor bir tanesi böyle sizinki gibi boş oluyor
Fulyaaa1 burcuruli yok canm o haftalarda ki usg me baktım var bende çok küçükse olmuyor ama o hafta da olması gerekir.
H_myra1 burcuruli ilginç siz söyleyin o zaman doktorunuza bunların üzerinde kaç hafta oldugu vs yazmıyor diye 9 haftalıktan beri yazıyor benimkiler