Ptttssse Arkadaşlar 24ncu haftadan beri kordon var boynunda bebeğimin suan 30 haftalik.oldum 2 tur dolanmış, aynı durumda olup sağlıklı doğum yapan var mı
incisu Ptttssse benim en çok korktuğum şey ☹️😢 sizde korkmayın farklı doktorlara danışın 30.haftaya kadar bişey olmamış inş son haftaya kadar da olmaz
Ptttssse Aycaaa571 hic bahsetmedi bundan her gidişimde detaylı ultrasona giriyorum ama sorun yok diyor
Fulyabenan Bnde 35 haftalığım kordon dolanması var 2 tür boynunda herhangi bir problem yok doktorum endişelenecek birşey yok dedi sadece normal yerine sezaryen öneriyor. Dr kağan kocatepe nin youtube videosu var bu konu hakkında onu da izleyebilir siniz
Ptttssse Fulyabenan evet izledim onu ama bazen öyle şeyler görüyorum çok korkuyom 😒 ben sezeryana razıyım yeterki sağlıklı olsun
Ptttssse incisu biraz hareketi durdu mu korkuyorum elimde olmadan 6 haftadır böyle inşallah bundan sonra da bi sorun olmaz. Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲
incisu Ptttssse başına gelmeyen anlayamaz sizi içinizi ferah tutun dua edin bol bol amin inş kimsenin başına gelmesin
incisu Helpmee ya sanane allah aşkına sanane oluyor anlamadım bi bitmediniz ya sana açıklama yapmak zorundamıyım! Benn
Ptttssse Helpmee canm ölü doğum yapmış falan diye yazmıştım ya arkadaş deyince sildim ondan etkilendi sanırım