nurkse 1453--hnde canım yeri daralmıştır artık. Bende dün ikizlerimi hissetmedim bazen sırtlarını da dönüyorlar bugün de maşallah durmadılar
1453--hnde Rukiyoloji İNŞALLAH öyledir AMİNN Rukiyoloji amiiin İNŞALLAH canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🤲🤲🤲
1453--hnde incisu incisu @TugceTekin123 kızlar acile gittim nst ye bağladılar herşey normal çıktı çok şükür 🤲 kalp atışı fln yolunda dediler ama neden hareketsiz olduğuyla ilgili bişey söylemediler 🤔
Mrvtb 1453--hnde hiç korkmayın benm de 2 gün boyunca hiç ama hiç oynamadı cok korktum neler yapmadım ki cikolata yedim üzüm yedim tık yok doktorum hemen git bir nst ye baglan dedi baglanır baglanmaz hareket etti ve şöyle dedi doktorum cok yedigin zaman ya da artık yeri daralıyor diyim sana hareketleri bazen olmuya bilir korkma dedi oyuzden aksamları özelllikle 6 dan sonra bir sey tüketme dedi ama sen yinede bir doktorna görün tabi
1453--hnde Mrvtb doktora göründüm canım çok şükür bir sıkıntı yokmuş ama bu dediklerinde doğru bende de 2 gün neredeyse hareket olmadı çok endişelenmiştim ama napalım anne olmak sanırım çok zor 😶
1453--hnde incisu sordum canım bazen böyle yapmaları çok normal yerleri dar olduğu için dediler 😊 bu arada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun 🙏😊
1453--hnde TugceTekin123 gelir gelmez tatlı bişeyler yedim 😊 çok teşekkür ederim iyi Dilekleriniz için Allah razı olsun 😊🙏
TugceTekin123 1453--hnde ne demek canım benım dünden bugüne hiç oynamadı gece de rahat uyumuşum oluyor Böyle şeyler :)
1453--hnde TugceTekin123 evet canım rabbim hayırlısıyla doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
1453--hnde TugceTekin123 alt kısımda mı canım öyleyse bebek büyüdüğünden baskı yapıyor demişti doktor ama danış yinede inşallah bir sıkıntı yoktur
Feyzabeyoglu Geçen hafta bende 32. Haftamdaydim. 2 gün doğru düzgün hareket etmedi. 3.gun normaline döndü anlamadım neden öyle oldu ama çok korkmuştum ağlıyordum evde Hiiic de etmeseydi gidicektim doktora Çok şükür sizin de sorun yokmuş
Acemi_anne61 1453--hnde Biontech aşıdan sonra böyle yapıyolar gerçekten 😔kıyamam nasıl etki ediyorsa duruyor bebekler hareket etmiyor cok