Papianneoluyor_1203_ Ptttssse AA gerçekten mi, peki ne yapmak gerekiyor sizin doktorda benim ki gibi rahat mı acaba 😔 Çok üzüldüm
Ptttssse Papianneoluyor_1203_ malesef öyle… sizn doktor gibi oda çok rahat hatta bu sefer 3 haftdir gitmiyorum hastaneye önemli biseu değil dedi böyle üzüleceğini bilseydim demezdim bile dedi
Fulyabenan Benimde 35 hafta iki tur kordon dolanması var herhangi bir sorun yok nst de kalp atışları da çok iyi hareketi de biz de 2 haftada bir gidiyoruz doktora endişe etmeyin sadece normal düşünmüyorum kordondan dolayı sezaryen olacağım
Papianneoluyor_1203_ Fulyabenan Kordon bebeğime bir zarar vermesin de sezaryen normal başka bir şey hiç önemli değil.😔 Sizin bebeğiniz için de çok üzüldüm. Rabbim korusun canlarımızı.
Cemtur Papianneoluyor_1203_ merhaba, benim başıma gelmedi ama bu haftadan sonra doktor haftalık kontrole çağırıyor. 2 hafta uzun bi süre. Bence ya doktoruna sor tekrar yanlış demiştir belki
Papianneoluyor_1203_ Cemtur Biz aslında bu hafta da gitmeyecektik, doktorum bana ayda bir gel diyor. İçime doğdu aradım hastaneyi randevu aldım iyi ki de ihmal etmeyip gittim. Bir diğerini iki hafta yapmayacağım. Hatta başka doktora da görüneceğim.
Papianneoluyor_1203_ Ptttssse Kesinlikle benimki de öyle, ben soru sordukça o sırıttı çok emin konuşarak hiç bir şey olmayacak en fazla doğum şeklini etkileyecek dedi. Ben orda nefes alamıyordum kordon dolanmış diyince. O bana doğum şekli diyor.
Cemtur Papianneoluyor_1203_ sen o doktora gitme bence. Ayda gel demesi ilginç son haftaların senin. Haftalık gelişimini ve su durumu, plesenta yaşlanması gibi durumları kontrol etmesi lazım. Benim doktorum 32 den sonra günlük bebek hareketlerini takip et 12 nin altına düşerse gel dedi. 32. Den 36 ya kadar 2 hafta bir. 36 dan sonra haftalık kontrole gel dedi.
Papianneoluyor_1203_ Cemtur Benim doktorum da su oranına plasentanın durumuna pozisyonuna bakıyor ama bu kordon için çok rahat davrandığını düşünüyorum bende.😔 Sizin doktor baya detaycıymış en sevdiğim ne güzel…
Cemtur Papianneoluyor_1203_, evet doktorum iyidir sağolsun. Kordon dolanmasıda riskli bi durum diye biliyorum ama yinede doktorlar daha iyi bilir. Başka bir doktora gitme şansın varsa git bence
ezos Papianneoluyor_1203_ kızım 40+2 de boynunda bir tur kordonla doğdu ultrasonda görünmedi doğumda anlaşıldı tehlikeli bir durum olsa doktorun bu kadar ara vermezdi bence muayneye arkadaşımın oğlu da iki tur dolanmisti ikimiz de vajinal doğurduk çok içine sinmediyse başka doktora da görün derim
Papianneoluyor_1203_ ezos Sizin adınıza çok sevindim. Hareketlerini kontrol edip bi kaç gün sonra başka doktora da görüneceğim. Teşekkürler
Papianneoluyor_1203_ Cemtur Evet bu zamana kadar hep doktorum göre adım attım ama kordon dolanması korkuttu beni bu yüzden bir iki güne başka doktora da görüneceğim. Teşekkürler
Nrbrkt Papianneoluyor_1203_ merhaba doktor söyleyene kadar siz bebek haraketlerinde bi azlık hissettiniz mi ? Yoksa normal miydi ?
Dogaaaa Papianneoluyor_1203_ inanın korkulacak hiçbirşey yok.etraftan duyduğunuz şeylerle hiç korkutmayın kendinizi bebeğinizle kavuşunca hepsi geçiyor ♥️
Ptttssse Papianneoluyor_1203_ meraba dun size yazmıştım 24ncu haftadan beri kordon varfi diye bugun öğrendim ki 2 tur kordon da çıkmış boynunda bu güzel haberi verip darisida sizin başınıza insallah demeye geldim☺☺
Papianneoluyor_1203_ Ptttssse İnanın benim bebeğimin kordonu çözülmüş kadar mutlu oldum. Bu haber çok güzel ❤️🙏