Nurklc38 Fulyaaa1 Sen ne kadara yaptırdın benim ki 4 parça battaniyesi yastık bi tulum eldiven şapka 300 tl 😊🤦🏼♂️ Biraz pahalı evet
Fulyaaa1 Nurklc38 170 TL canm bende artı seninkine ek önlüğü var. Modelini eklesene buraya merak ettim 😍
kubra344 Fulyaaa1 beklediğimden daha güzel.geldi ya hem çok hızlı geldi hem yumuşacık açıp açıp bakıyorum.135 tlye daha iyisi olamazdı bence🤭🤭
Fulyaaa1 kubra344 bence de canm sağlıklı günler de giysinler insallah 🤩 yanlız çiçek sepeti kızımın adını eklemiş görsele 🙈
mutlufatos19 Fulyaaa1 nerde yaptırdın bu canım bende yaptıracamda instagramda hangi site güvenilir bilmiyorum
Fulyaaa1 mutlufatos19 valla instgramdan hiç alışveriş yapmadım yapmam da. Çiçek sepetinden yaptırdım en azından muhattabım var bi sorun da
Fulyaaa1 Nilh20 yaa Buda mükemmel olmuş bayıldım saglıkla giysin insallah ne kadara yaptırdınız acaba.
mutlufatos19 Fulyaaa1 çok sağol yaa valla çok iyi oldu aynen en mantıklı ora bu arada çok tatlı olmuş bende kesin yaptıracam 🙏😂🌸 bide neleri var sizde
Nilh20 Fulyaaa1 215tl Instagram’dan serminin nakış dünyası diye bir sayfadan. Kumaşı kaliteli geldi memnun kaldım