Ilayda08 Kızlar 35+4 haftalığız bugun kontrole gittim kilosu 2390 gr 1 hafta geriden geliyor ufak tefek zayıf bi bebek dedi bütün moralim bozuldu ya sizlerin kaçtı bu haftalarda
ilkgozagrimhavinim Ilayda08 35+5 iz bugün. 2250 kg ve 45 cm. 3 hafta gerilik var yakın takipliyim. Ne yersem yiyim kilo almıyor malesef.
minikane21 Ilayda08 benimde 29 haftada 1 hafta geri çıktı almayan bebek almıyor ya napalim yoyoz içiyoz ben aldim o fazla almadi. cok takılma 2500 doğan bebekte 4 kg doğan bebekte sağlıklı ise sorun yok gelişim geriliği olmasın suyu sağlığı iyi olsun gerisi boş
Busra2524 Ilayda08 bu haftada benim de öyleydi şu an 36+3 2800 drum herşey normal dedi normalse bitti gitti 🥰🥰 kilo herşy değil bende 6 kilo aldım herşey normalse takma kuzum
Acemi_anne61 Ilayda08 kilosu az olması bebeğin sağlıksız olduğunu göstermez ama protein içerikli besinler bebege daha hızlı kilo aldırıyormuş. İnternete yazıp bakarsanız ıspanak süt ürünleri et ürünleri ceviz meyve ve sebzeler olarak gösteriliyor
Aayyssuu Ilayda08 canım merhabalar cicibebe muz süt karışımı yap birde aklıma geldikçe kaşar peyniri attım ağzıma son haftalarda hep 2 oğlumda da bende çok işe yaradı sağlıkla Alman dileğiyle kucağına🙏💐
minikane21 Ilayda08 birde bol bol et balık ye ben hiç yetmezdim şimdi haftada 1 balık 3 defa et yiyorum yeşil mercimek ıspanak bunlar kilo aldiriyor
Ilayda08 Acemi_anne61 yiyorum aslında hergün kaşar yiyorum tavuk et haftada bir iki yiyorum süt içiyorum nafile. Çok şükür sağlığı iyi ama kilosu gerilemiş diyince moralmen düştüm ister istemez
Aseltos9 Ilayda08 bebeğim 2700 doğdu tam doktorumun söylediği gibi kilosuna takılmayın sağlıklı olması ne önemlisi kücük bebekler zaten doğumdan sonra daha hızlı kilo alıyorlar kızım 2 kiloyu geçik almıştı bir ayda ondan kilolu doğanları geçmişti bile 😂
ikiprensesannesii Ilayda08 ben sutu ve yogurdu cok tuketyorum ve meyve cok yiyorum bebegum 2 hafta onden gidiyor deneyeblrsnz sizde muzun icine bi kac tanede cicibebe atin