Fnen Diş eti çekilmem aşırı oluyor kızlar, çok sızlıyor dişlerim napacağımı bilmiyorum bir diş doktoruna randevu alacağım ama onlarda ne yapar bilmiyorum, doğal önerisi olan var mı en azından biraz ağrım kesilsin
SgeceC Fnen merhaba colgate hassasiyet için olan macunu alabilirsiniz birde diş hekimim hamileliğe bağlı sorunlar olabileceğini bastırarak ve gün içerisinde sık sık fırçalamamı ve en önemlisi tuzlu su ile gargara yapmami iyi geleceğini söyledi umarım işinize yarar 🤗
yavuzhan1707 Fnen benim dişlerim telli randevumda dış doktorum kanata kanata fırçala demişti ama siz yine de gidin doktora 🥰
Reyhan561 Yarın bu sebepten diş hekimine randevu aldım bakalım ne diyecek… paradontax kullanıyorum gene de kanıyor sızlıyor ve diş etlerim çok hassaslaştı…
Fnen Reyhan561 bende bugün paradonrax aldım etkisi olur diye :( ama sızlaması hiç geçmiyor özellikle geceleri çok kötü
Babymoomy Reyhan561 devlet hastanesine mi aldın canım ben gittiğimde gebelere bakmıyoruz dedi yolladı 😖 Özel de röntgensiz anlamam dedi
Fnen SgeceC aslında zaten onu kullanıyordum ama etki etmeyince paradontax almak istedim :( teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Reyhan561 Diş eti sızısı ve fırçalarken kanamasından dolayı sabah gittim doktora dişlerimi temizledi gargara yazdı günde 2 sefer muhakkak fırçalamamı söyledi Kadın doğum uzmanına da c vitamini magnezyum ve kalsiyum yazdırmamı söyledi Kanasa bile fırçalayın dişinizi dedi
Fnen Reyhan561 bende akşam 9 da randevu buldum oraya gideceğim :( bugün daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim bende magnezyum ve kalsiyum talep edeyim