Esraustaoglu Merhabalar anneler ❤️ Bugün kayınvalidem minder altına birime bıçak birine makas koydu ben görmedim tabi bakmadım sonda seç dedi bende bıçak olan minderi seçtim ve oturdum :) doğruluk payı varmıdır bilmem ama deneyen olupta tutan oldu mu ? 🙄
Ayse_60 Esraustaoglu canım bende denedim görümcelerim le eğlencesine genelinde tutuyodu deneyelim diye yaptık bıçağa oturdum benim tutmadı kızım olucak inşallah 🥰😂
Esraustaoglu Ayse_60 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bende haftaya öğreneceğim nasipse kaçıncı haftada öğrendiniz ❤️❤️
Deletedmom93284 Bende çok merak ediyorum cinsiyetini bildiğiniz bütün hurafeleri deneyebilirim şuan meraktan çatlayacağım çünkü😂 Esraustaoglu
Esraustaoglu Deletedmom93284 ahahhaja seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki 🙄🙄🙈🙈 siz kaç haftalıksınız ❤️
nevarneyokk Deletedmom93284 Eğer hamileysen ama hamile gibi değilsen miden bulanmıyor, kusmuyor, ağrın sızın yoksa erkektir o 😀 Bende öyle oldu
Deletedmom93284 Esraustaoglu biiizzz henüz 10+5 iz küçücüğüz teyzesi🥺🙈 😂 öğrenmek için baya erken ama ikili testte tahmin yapıyorlarmış ona umut bağladım 🙊sizin kaçıncı haftanız
Esraustaoglu Deletedmom93284 bizde 12+5 gün olduk teyzesi ❤️ Evet onu duydum birde kalp atış hızını hiç sordunuz mu ben 10 hastalıkken sormuştum 135 dediler hiç bulantı yaşamadım bide hap tatlı yiyorum 🙈
Deletedmom93284 Esraustaoglu kalp atışını hiç dinletmediler desem? 😒☹️ Zararlıymış ilk 3 ay o yüzden dinlemeyelim bebeğe ısı göndermeye gerek yok dedi doktorum keyfi gayet yerinde demişti🙈 gittiğimde 9 haftalıktı ama hareket ediyordu doktor sağlıklı görünüyor dinlemesekte olur diyince vazgeçtim işte ☺️ Benim de çok bulantı problemim olmadı aslında sadece acıkınca oluyor sık sık yemek yemeye özen gösteriyorum geçiyor ye tatlıyı doğur Hakkı’yı diye bir söz vardı ama 🙈 hadi bakalım hayırlısı
Esraustaoglu nevarneyokk size haber veririm 🤣 benim hiç miydem bulanmıyor yok gibi yaşıyorum çok şükür hamileliği :)
esratpl Esraustaoglu bende denemiştim teyzemler yapmak istemişti makasa oturmuştum ve tuttu kızım olacak😅🐰