Gulsumelif ozgese-s ama doktorum ve ebe hemşiremden Allah razı olsun onlar iyiler o yüzden sık takipliyim galiba
H_myra1 ozgese-s yaa o zaman sizin ebeler pek ilgilenmiyor bende her ay girmiyorum ama 1 bucuk ay 2 ayda bir çagırıyorlar tansiyon kilo ölçümü yapıyor birde kan tahlili yaptılar 2 kere 32. Haftamda yım bende
Elifebrae ozgese-s yani 1 aylıkdı gebe olduğumu öğrendiğimden sonra devlte gittin kontrle ertesi gün sağlık ocağından aradım sanrım sisteme giridiği ertesi gün bizimkiler aradı işte, birde cok ilgililer her ay arayıp sıkıntı var mı yokmu diye soruyorlar
Kumsalsmom ozgese-s sağlık ocağına göre değişiyor ilk ben gittim kan vermeye gebe çıkınca takibe aldılar hemşire arada arıyor tetkikler için sonuçları istiyor ama herkes aynı ilgide olmuyor
ozgese-s Kumsalsmom evet burdakiler pek ilgilenmiyor sanırım gebe olduğumu bildirdim 1 ay oldu bi kere aramadılar 😂
Handan_65 ozgese-s Olsun saglik ocağında gidin bebeğin aşılarını ennyakin sagkik ocağında yaptiracaksiniz ya gidin kaydınızı alsinlar bende özele kontrole gidiyorum ama tahlilleri saglik ocağında yaptırıyorum özele gösteriyorum
Kumsalsmom ozgese-s kendiniz takip edin olmazsa gerekli aylarda gidin napalım iyi olunda gerisi önemli değil ☺️