Sevtugm Kizlar 29+4 oldum bugun 2 3 kez aşağı doğru baskı hissettim sizce bu ne olabilir tedirgin oldum
sunashn50 Sevtugm 29+2 yim bende rahmimde baskı hissediyorum zaten tuvaletten hiç çıkamıyorum bazen tuhaf Bi ağrı oluyor kasıklarımda ve vajinamda
[silindi] Sevtugm ya ben 27+4üm resmen alttan parmak atsam dokuncam gibi oluyo bazen 😂 aşırı baskı yapıyo, herlde aşağı doğru tekme attığı için öyle oluyo bilmiyorum ama beni de korkutuyo doğuracam sanıyorum o hissi bilmediğim için 😂
Eslemkusun_annesi Sevtugm bebek dönmüş olabilir o yüzden baskı yapıyor doğum pozisyonunu aliyolar 30 haftaligim bzim kız dönmüş artık
yalibebekveannesi Sevtugm o haftalarda genelde doğum pozisyonu almaya çalıştıkları için öyle hissediliyor canım Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sevtugm sunashn50 surekli tuvalet ihtiyacı duydum bende normal mi acaba ya ben risk var tedirgin oldum
sunashn50 Sevtugm büyüdüğü için sık sık tuvalet sorunu gayet normal bence canım yine de istersen doktoruna danışabilirsin idrar kesesine baskı yaptığı için tuvalet sıkıntısı normal 🤭♥️
sunashn50 Sevtugm hıhı çok önceden beri uygulamada bu tarz sorular çok fazla bence normal Bi durum ablam da yeni doğum yapan biri olduğu için tecrübeli olduğu için soruyorum ve oda öyleydi
[silindi] Eslemkusun_annesi bugün Bi işim vardı hastaneye gittim durakta beklerken alttan alttan tekmeliyo ama nasıl sanki çıkacak 😂 o an aklımdan ne senaryolar geçti bide burda suyum geliyormuş naparım millete bağırırım acile götürün falan ayyyy 😂😂
KucukAnne538 Sevtugm bende bugün tam 30 haftalık oldum klozete oturuyorum sabah elimden gelse akşama kadar hiç kalkmam öyle baskı yapıyor aşağılara doğru😂😂