gmzaltns Kizlar demir ilacina kaçıncı hafta başladınız ve ne kullanıyorsunuz. Gyno kullanıyorum ben ama ishal yaptı beni sabah aç karna içiyorum .
mor_menekse1 gmzaltns bizde daha başlamadık yarın kontrol var baklm 😉 doktorunuza söyleyin belki değiştirir
Dilekleklek gmzaltns 12. Haftamdan sonra ferruma basladim 33+1 deyim doguma kadar kullanacagim.bir kac kisi tok karinla yazmis ama iyice okuyup arastirin tok karinla etkilesim yapmiyor yemeklerden en az bir saat once veya sonra icilmesi lazim
Poyrazin_annesi gmzaltns benıde ishal yaptı snradan kabızlık yaptı bıde af edersın tuvaletım siyah renk oldu
Melek3465 Poyrazin_annesi Evet benimde büyük abdest rengi öyle oldu ama 1 aydan sonra geçti önce kabızlık sonra ishal oldu sonra o da geçti
Fasulyeninannesi1 Ben 6. Haftadan beri kullaniyorum kansızligim da yok halbuki ama benim cocuk bol demirli olsun istiyor doktorum ellam xjddj
aysegulyilmazzz gmzaltns benimde ac karna aldıgım vardı miğdemi bozdu ilacımı değiştirdim tok karınla ferruma başladım bunda hic problem olmuyor sorun bir doktorunuza bence
Zeynep9120 gmzaltns benide ishal yapmstı cnm sonra ferrumu tok karnına almaya basladm geçti sukur sende öyle yap doktora danştm sorun olmaz dedi