Halilarife Kızlar yaklaşık öğle saatinden beri adet ağrısı gibi ağrım oluyor 37. Haftadayız acaba gerçek doğum sancısı olabilir mi ağrı hiç geçmedi sanki çoğalıyor ve karnımın alt kısmına batıyor sürekli ne yapmam gerekiyor hastaneye gitmelimiyim🤔🤔
Kbryyy Halilarife canım bende şu an forum da bunun cevabını arıyordum inan benim de öyle geçmiyor bugün başladı
Minikbebeknezamangelecek Halilarife sıcak duşa girin geçerse yalancıdır, bende 39 haftalığım dün yaşadım duşa girince geçti yinede kustuğum için gittim nst çektiler sancı çıkmadı…
Halilarife Ozlemflz dakika tutmadım ama sancı tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum sanki iğne batıp batıp çıkıyor gibi oluyor
benikibebekannesiyim Halilarife o sancı olmuş olsa yerinizden kalkamazsın yaşamış biri olarak, ve foruma giremezsin bile ağlayacağım diye
Halilarife benikibebekannesiyim bilmiyorum çünkü ilk hamileliğim araştırdım yalancı sanı pozisyon değiştirince dinlenince geçiyormuş Bnde geçmeyince acaba gerçek doğum sancısı mı ki diye düşündüm
Halilarife Minikbebeknezamangelecek birde öyle deneyeyim baklm geçer inşallah ama geçmezse ve doğum olursa bnim için daha iyi olur çünkü eğer bu hafta doğum olmazsa cumartesi günü sezeryan için gün alacağım 😊
Minikbebeknezamangelecek Halilarife Hakkınız da hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsinler de nasıl geldiği önemli değil benimde kilolu gidiyor inşallah sancım olur da diye dua ediyorum
Halilarife Minikbebeknezamangelecek Zaten bizim bebiş bugğn doğmazsa sezeryan için gün alacağım😊😊hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun