ananas123 Arkadaşlar park yatağın içine yatak bakıyorum. Siz aldınız mı en uygun yatak hangisi. Birde yüksekliği ne olmalı.
35SD28 ananas123 bence yorgancılara bebek için yünden yatak (döşek) yaptırın derim. Kayınvalidem kendisi yapacağı için biz almayacağız.
Burcu98 ananas123 ben yataşın yatağını aldım trendyoldan yorumları iyidi gayet memnunum doğum yapmadım ama yumuşak güzel sert değil aşırı kalın değil
Nur-98 ananas123 ben trendyoldan bamboo kalınlığı 10 cm olanlardan aldım bugün geldi gayet güzel 70-110 ölçülerde ve 150 tl ye aldım
Gunesim1 ananas123 kraftın yeni doğan pamuk yatağı var ondan aldım. Yaylı yatak kullanılmaması gerekiyor yeni doğan için.
papatyahnm_ Yatas dan aldım 200 lira civarıydı yorumlara baktım herkes memnun çoğuda onu almış çok araştırmadım onu aldım
Nur-98 Yaggmur https://ty.gl/wjpdx1i35o Normal baza yatağı gibi duruyor canım ama ne sert nede çok yumuşak tam ortası
ananas123 Park beşiğe yükseklik olarak kaç cm Lik yatak almalıyız acaba. 5 cm az 10 cm de fazla gibi geldi bana arasında yok sanırım
yasmiinnn Biz hibbouxdan baby nest yatak aldık yüksekliği yüksekliği 17 cm park yatağın içine tam oldu gayet memnunuz öneririm