mucizegebelik6 Hafta iki doktor da yüzde seksen erkek dedi. Boyle olup cinsiyet değişen oldu mu. Cinsiyet partisi yapicaz da 🤭
Busra2013 mucizegebelik6 benimde cikinti vardi dedu 12 haftada 18+5 kiz dedi bugub 20 haftays girdim kontrole gittim kesin kiz dedi kizim olck😂❤️
Smyrayldrm mucizegebelik6 canm bence bekle 12. Hafta da muhtemelen erkek ddı bugunde devlete gttm 16 haftalıgım uyuyr goremedım ddı insalh kızdır bende cok kızım olsjn ıstıyrm 2 oglum var 🥰 hatta karnımda oglum dıe sewıyrdum bugun bole dıyınce umutlandım sankı kız demedı uyuyr goremedım ddı
gldn065807 mucizegebelik6 13 haftada kız dedi 14 haftada başka doktor kız gibi dedi 16 haftada kesin kız dedi kızım olcak insallah 😊😊 ama oğlumda 12 haftamda belli oldu hiç değişmedi bekle yanılma çok oluyomus burda çok okudum
mucizegebelik6 Busra2013 benim iki doktor da cinsel organını gördüm dedi ama bilemedim emin olmak icin beklicez artık 😀 Bu arada saglikli doğumlar dilerim
ipekgumen 12.haftada kız gibi dedi ben hep kız hissediyordum 15. haftada erkek dedi 2 oğlum vardı 3. oğlum geliyor hayırlısıyla 🤰🏼
minibiri Busra2013 oyy maşallah güzelliğe 😍 çok belirgin birşey görülmüyormuş çıkıntı olarak :) hayırlısı olsunn 🤍