Dilara0638 Aleybcksz yaa hadi hayırlısı olsun Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🥰 bende 36+4 üm doğum belirtiniz neydi acaba açılmam var benimde bekliyorum bakalım ne zaman olursa doğum🤷♀️
fyznrilter Aleybcksz aciliyet durumu nedir acaba. Mevlam sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin 🌸
Hayal2121 Aleybcksz Allah yardım etsin inşallah ve sağlıklı kucağına alman dileğiyle Cnm benim 1 ay erken doğum yapıyorum sun ❤️insalah tek sancıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah Cnm Allah rızası için doğum anında bana dua et 26+3 haftalık hamileyim ve yüksek tansiyon dan dolayı gebelikte zehirlenmesi yaşıyorum erken doğum yapacağım galiba lütfen doğum anında bana dua et
Busra_gunyuzlu Dilara0638 bende 36+4 um bende bekleyim burda 2-3 gündür kasılmalarım varrr regl agrım var ama suyum gelmedı 🤷🏼♀️🙏🙏
Aleybcksz Dilara0638 tansiyonum vardı perşembeye randevum vardı ama bebeğim bu gün çok uyuyormuş birde suyu azalmış zehirlenme başlamış olabilir dedi nst de sorunlar çıktı acil yatış verdiler 🤭
Dilara0638 Busra_gunyuzlu benim nstde düzensiz sancılarım çıktı çatı muayenesi yaptırdım 1 parmak açıklığımda var bundan sonra çantanı hazırla heran hazır ol dedi ama hangi an o an bilemedim 🤦♀️😅
Dilara0638 Busra_gunyuzlu nstye girdin mi ben kasılmalar varken değil normalken girdim onda bile düzensiz sancılae göründü
Busra_gunyuzlu Dilara0638 evet 36+1 de bebek kasıldıkca sancım 60-70 e geldı ındı sureklı bana sa alttan baktılar sonra lekelenme oldu açılmam yoktu eve geldım o gece sonra kasılmalarım suan hala devam edıuorum bebeğim şükür ıyı ama 36+2 de ıken nişan a benzer bısey geldı sumuksu akıntı pembe ve kahve karışımı Kocaman bısey geldı sanırım nısan dı sonra bı daha gelmedı
Dilara0638 Busra_gunyuzlu evet nişana benziyor benim lekelenmem olmadı nişanda gelmedi ama bu açılma nasıl büyür ne kadar sürer hiç bilmiyorum tedirginim o yüzden sadece bekliyorum bi belirti verecekmi fln diye ama kasılmalar ağrılar artıyor böyle ne kadar sürer acaba ya🤔
Zmrmrt1315 Abooo bugün 36+1 oldum çok şükür bir sıkıntım sancım da yok ama demek ki doğum olma ihtimali var 😳🤗
Busra_gunyuzlu Dilara0638 ben suan sadece bebeği çok çok asagıda hıssedıyorum orayı tırmalıyor resmen anıden WC ıstegı gelıyor suyum u takıp edıuorum açılmam o gün yoktu suan daha kontrol e gırmedım ama kasılıyor gene bebek yakındır dıye dusunuyorum 🤷🏼♀️🙏🙏🎀
Dilara0638 Busra_gunyuzlu evet bende aşağıda hissediyorum tırmalıyor gib bide hareketliliği arttı baya wc ihtiyacı da dediğin gibi🤦♀️
Adile2727 Kızlar bende bugün 34 haftalık oldum ama dünden beri kasıklarda ve dizlerimde ağrılar var bide özel bölgemde baskı var her an doğuracam diye endişeleniyorum karnın aşağı inmiş dediler görenler sizce normalmi bu haftada böyle olması 🙁