_meltem2 Yaklaşıcık 3 gündür kahverengi kanamam var hastaneye gittim doktor iğne vurdu ilaç verdi postegron eve gönderdi kanamam düne göre biraz fazlalaştı neden acaba ?
Almigok _meltem2 Bende bugun kahverengi kanamayla gittim bana da iğne progesteron verdi bugün kanamanin 2. Günü 6 haftaligim doktorum keseyi gördüğünü söyledi ama bende korkuyorum ve tatmin olmadım yarın başka doktora gideceğim siz kaç haftalıksiniz
mucizegebelik6 _meltem2 6 haftalikken başladı lekelenme bende. Üç güne bir proluton igne ve progestan fitil kullandım 3 hafta sürdü coraspirin kullanıyordum bıraktım kanı civiltiyor kullanıyorsan doktoruna söyle canım ve korkutma kendini. Bazen adet zamanlarında da olabiliyor
Sesame21 _meltem2 vücut bazen rahimdeki kanı birden atabiliyor. Bn görsel atıyorum bu durumlarda doktoruma. Ona göre gel ya da endişelenecek bir şey yok diye beni yönlendiriyor. 2 aydır devam eden kanamalarım var.
_meltem2 Civcivinannesiii öyle yapıyorum teşekkür ederim nekadar sürer biliyor musunuz çok korkuyorum 😔
_meltem2 Almigok bende 5+2 haftalığım etrafımdaki insanlardan yaşayanlar da var korkmamam gerektiğini söylediler de gene de korkuyorum işte
Civcivinannesiii _meltem2 kanama alani hemen gecende var zamanla gecende canm kan ya akicak yada rahim emicek o sekilde atilir kan. Korkma cevrendeki kotu hikayelerlede etki altina girme. Sen verilen fitili kullan progestan verdiyse onuda kuan bisey olmaz allahin izniyle.
Sesame21 _meltem2 19 a girdim. Bebeğin kalp atışı ve suyu iyi diyor doktorum. Genelde haftalık gidiyorum kontrollere. Haftada bir düşük iğnesi, günde 2 progestan fitil alıyorum. 10 cm miyomum var. Benim kanamalarım ve vücudumun zorlanması miyom kaynaklı.
_meltem2 Civcivinannesiii teşekkür ederim canım. Verdiği ilacı hap olarak kullanıyorum fitil olarak değil hangisi daha iyi çözüm veriyordur ki acaba
gldn065807 _meltem2 5 haftadan itibaren var canim 17 haftama giriyorum arada oluyor kanama korkma yat dinlen bisey olmaz inşallah iğne progestan kullanıyorum bende geçmiş olsun
_meltem2 gldn065807 teşekkür ederim canım bende hap kullanıyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi size de çok geçmiş olsun 💐
Civcivinannesiii _meltem2 fitil olarak kullan canm kanamaya daha etkili. Hemde yan etkisi az oluyo Agizdan alinca bas donmesi uyku vs. Yapiyo
Civcivinannesiii _meltem2 yok canm ayni ilac vajinal agiz kullaniliyo ama suphen varsa doktora sor oyle kullan